ANTE CIZMIC Cropix
JOŠ GA ČEKAJU

VIDEO: Vatreni su nemilice punili Latviju, a Rujevicom se prolomilo ‘Ivane, vrime je!‘

Navijači Hajduka nadali su se njegovom dolasku na Poljud ovoga ljeta, no on se nije dogodio
Piše: SNObjavljeno: 09. rujan 2023. 10:11

Hrvatska nogometna reprezentacija sjajnom je jučerašnjom partijom deklasirala Latviju rezultatom 5:0, a veliku ulogu u pobjedi Vatrenih imao je sjajno raspoloženi Ivan Perišić.

Perišić je bio je jedan od najraspoloženijih u hrvatskim redovima, a posebno se istaknuo svojim sjajnim prodorima po lijevom krilu, preko kojeg je zaradio i asistenciju koju je u gol pretvorio Bruno Petković.

Njegove sjajne igre dodatno su pojačale maštu onih hrvatskih navijača koji su ujedno i navijači Hajduka, kojih je na Rujevici očito bilo. U jednom trenutku u prijenosu susreta mikrofon je pokupio zazivanje navijača koji su vikali: ‘Ivane, vrime je‘, i tako još jednom podsjetili Perišića koliko iščekuju njegov povratak u Hajduk.

Video trenutka možete pogledati OVDJE.

Transfer se nije ostvario u ljetnom prijelaznom roku, ali postoji mogućnost da Perišić već na zimu zamjeni bijeli dres Tottenhama s onim splitskog Hajduka. Ako se pak ni taj scenarij ne ostvari, Perišić na ljeto postaje slobodan igrač i tada ne bi trebalo biti nikakvih prepreka za njegov povratak u Hrvatsku.

Linker
07. svibanj 2024 00:18