Paul Ellis/afp/profimedia
DOVEO SE U PROBLEME

Zvijezda Premier lige potpuno uništena: ‘Samo šuti i plače, prestao je i jesti. Pretrpio je veliki udarac‘

Skandal danima trese nogometni svijet, a reprezentativac sada žali zbog nesmotrenih poteza
Piše: SNObjavljeno: 14. listopad 2023. 18:27

Talijanski reprezentativac i veznjak Newcastlea Sandro Tonali prolazi kroz pravu kalvariju. Doduše, svojom zaslugom - ovog tjedna otkriveno je da je Tonali jedan od trojice zasad poznatih,a vjerojatno jedan od minimalno još 10 igrača Serije A koji su sreću okušali u ilegalnim kladionicama.

Skandal trese Italiju danima, kladioničari među nogometašima ne silaze s naslovnica i čeka se objava novih imena. Za to vrijeme, Tonali je priznao krivnju kazavši da se kladio na ilegalnim platformama, ali da oklade nemaju veze s nogometom, već se odnose na igru pokera i blackjacka. Isto je učinio i Nicolo Zaniolo, koji je zajedno s Tonalijem "spakirao kofere" i napustio talijansku reprezentaciju. Prvi koji je upao u dramu s klađenjem bio je Nicolo Fagioli, veznjak Juventusa koji je priznao da je od malena ovisnik o kockanju.

Talijanski i engleski mediji pišu da Tonali nije u dobrom psihičko stanju. Teško mu je pala cjelokupna situacija, prestao je jesti, šuti, plače i tuguje zbog nesmotrenih poteza koji mogu snositi snažne posljedice, čak i do tri godine suspenzije od nogometa, iako se pretpostavlja da će proći s mnogo blažom kaznom.

"Uplašen je, ovo je bio veliki udarac", kažu njegovi bliski prijatelji i članovi obitelji za Corriere dello Sport.

Tonali uvjerava javnost da je spreman na sve posljedice, da neće bježati od eventualne kazne te da će maksimalno surađivati s policijom, što bi moglo utjecati na smanjenje kazne.

Linker
20. svibanj 2024 04:46