Ilustracija: Petar Raguž
VATRENI SE OKUPLJAJU

Zvijezda Vatrenih o novom hrvatskom dresu koji izaziva kontroverze: ‘Trebam će nam vremena da se priviknemo‘

Službeno predstavljanje novih dresova održat će se u ponedjeljak u City Centru East u Zagrebu
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 15. ožujak 2024. 17:37

Hrvatska nogometna reprezentacija uskoro će predstaviti nove dresove koje će Vatreni nositi i na ovogodišnjem Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Izgled dresova doživio je velike promjene, a prokomentirao ih je reprezentativni branič Joško Gvardiol.

- Naravno da se radujem novim dresovima, uvjeren sam da su jednako oduševljeni i moji suigrači u reprezentaciji. Jako mi se sviđaju, trebat će nam određeno vrijeme da se priviknemo na njih, ali jedva ih čekamo odjenuti. Drago mi je da su dresovi opet spoj modernog dizajna i tradicije i da će, kao i uvijek, biti odraz nacionalnog ponosa. Nadam se da će se jednako svidjeti i našim vjernim navijačima i svim ljubiteljima nogometa – rekao je defenzivac Manchester Cityja za službenu stranicu Hrvatskog nogometnog saveza.

image
Ilustracija: Petar Raguž

Službeno predstavljanje novih dresova održat će se u ponedjeljak u City Centru East u Zagrebu uz koncerte Tihe Orlića i Opće opasnosti.

U novim dresovima na pozornicu će izaći i hrvatski reprezentativci.

- Uvijek je lijepo susresti se sa suigračima nakon što se nismo vidjeli neko vrijeme. Znamo koliko značimo jedni drugima, svako okupljanje je prilika za jačanje momčadskog duha i zajedništva, što je od presudne važnosti na velikim natjecanjima – rekao je Gvardiol.

Dodao je kako se veseli i novom susretu s navijačima hrvatske reprezentacije.

- Kad vidimo veliki broj ljudi koji nam pružaju podršku osjećamo ponos i veliko uzbuđenje! To nas jako motivira i pruža dodatnu energiju i fokus, što je na kraju i potrebno za postizanje velikih rezultata – poručio je Gvardiol.

Novi dresovi dostupni će biti za prednarudžbu od 18. ožujka u 19 sati, u službenoj internetskoj trgovini HNS-a, a isporuke će stizati od 21. ožujka. U trgovinama Sport Vision novi dresovi bit će ekskluzivno dostupni od 21. ožujka.

Linker
28. travanj 2024 14:59