Getty Images
'VOLIMO TE, TI SI NAŠ'

EVO KAKO JE EPIC BROZ JEDNIM POTEZOM SVE PREOKRENUO I SVAĐU PRETVORIO U SVOJU POBJEDU Pobijedila je ljubav Brozovića i navijača Intera

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 16. veljača 2018. 09:17

Iako se nakon utakmice s Bolognom činilo da je pukla ljubav Marcela Brozovića i navijača Intera, Valentinovo je dokazalo da ljubav i dalje živi.

U nedjelju su fanovi crno-plavih, ljuti zbog loše igre momčadi i poneke njegove pogreške izviždali Brozovića prilikom izlaska s terena, on im je odgovorio sarkastičnim pljeskom, trener Luciano Spalletti odlučio ga je kazniti, najava iz kluba govori da neće igrati u sljedećoj utakmici.

No, nakon što je Brozović na svoj instagram profil stavio fotografiju kćeri u Interovom dresu s porukom “sretno Valentinovo svim navijačima Intera”, fanovi su mu sve oprostili, do srijede navečer imao je 26.750 lajkova i golemu većinu pozitivnih komentara, štoviše mnogi su pisali - on se ne skriva za razliku od drugih, koji gase profile kad imaju problem s navijačima, pravi je interista, volimo te, ti si naš i slično.

Brozoviću je evidentno vrlo stalo da “polijepi” stvar i našao je na odličan odjek. Čeka se što će kazati trener Spalletti glede njegova statusa u momčadi. Marcelu je svakako bitno da što više igra.

Boun San Valentino a tutti tifosi Interisti!

A post shared by Super]Kralj[tata]BroZ (@marcelo_brozovic) on

Linker
03. svibanj 2024 23:07