USA TODAY Sports / REUTERS
NOĆ ZA PAMĆENJE

EVO KAKO JE VELIKI LEBRON JAMES KOMENTIRAO POTEZ MARIJA HEZONJE KOJI JE ZAPALIO TRIBINE Javio se i hrvatski košarkaš: 'Nisam idiot da to kažem...'

Piše: HinaObjavljeno: 18. ožujak 2019. 11:55

New York Knicksi pobijedili su sinoć u Gardenu Los Angeles Lakerse 124:123, a utakmicu je obilježila blokada Marija Hezonje nad LeBronom Jamesom u posljednjoj sekundi utakmice koja je Knicksima i donijela pobjedu.

"Ne postoji puno igrača na svijetu koje je teže čuvati od LeBrona, ali kada ste na parketu, nije vas briga. Probao sam odigrati što bolje, jedan na jedan, trener mi je rekao da ga moram ganjati cijelo vrijeme", rekao je Hezonja odmah nakon završetka utakmice.

"Promašio je više šuteva, ali nisam ga ja sam zaustavio, nisam idiot da to kažem. Odigrali smo dobru timsku obranu i prisilili ga da šutira s pozicija koje ne voli" dodao je.

Nakon utakmice se javio i King James:

"Imali smo pregršt prilika da pobijedimo u utakmici, ali oni su napravili prave poteze u ključnim trenucima. Mario imao izvanrednu obrambenu reakciju. Ja sam tražio što bolju poziciju za šut, ali nije prošlo."

Mar 17, 2019; New York, NY, USA;  New York Knicks forward Mario Hezonja (8) blocks Los Angeles Lakers forward LeBron James (23) shot at the buzzer in the Knicks 124-123 victory at Madison Square Garden. Mandatory Credit: Wendell Cruz-USA TODAY Sports
Wendell Cruz-USA TODAY Sports/Reuters

Poraz Minnesote, Clippersima pobjedu donio Williams

Minnesota Timberwolves su poraženi sinoć u gostima, bolji od njih su sa 117-102 bili Houston Rockets, a Dario Šarić je u porazu svoje momčadi sudjelovao sa osam koševa (šut iz igre 3/7, trice 0/1), osam skokova i jednom ukradenom loptom, dok je Ivica Zubac u pobjedi svojih LA Clippersa ubacio tri koša(1/9) uz osam skokova i dva bloka.

Chris Paul, Clint Capela i James Harden su upisali svaki po double-double za pobjedu Houstona. Paul je zabio 25 koševa, od čega je šest trica, uz 10 asistencija, Capela je dodao 20 koševa i 13 skokova, a Harden atakođer 20 koševa i deset asistencija. Kod Minnesote je najbolji bio Karl-Anthony Towns sa 22 ubačaja, 10 skokova i šest asistencija.

LA Clippers su sa 119-116 nadigrali Brooklyn Netse, a pobjedu im je donio Lou Williams koji je pogodio tricu na zvuk sirene za kraj.

Williams je utakmicu završio sa 25 koševa, a Clippers, koji su u drugoj četvrtini gubili 19 koševa, sada su izjednačeni na sedmom mjestu Zapadne konferencije s Utah Jazzom i zaostaju pola utakmice za šestoplasiranim San Antoniom.

D'Angelo Russell je predvodio sa 32 koša Netse (36-36) koji su na sedmom mjestu Istočne konferencije.

Najzanimljiviju utakmicu sinoć su odigrali Philadelphia 76ers i Milwaukee Bucks a sa 130-125 su slavili na kraju gostujući Sixersi zahvaljujući Joelu Embiidu koji je za pobjedu zabio 40 koševa i ugrabio 15 skokova.

To je Embiidov 52. double-double u karijeri, a samo u zadnjoj četvrtini zabio je 18 koševa. Jimmy Butler je dodao 27 koševa, a JJ Redick 19 za Sixerse koji su osigurali mjesto u doigravanju.

Bucksima nije pomogao ni Giannis Antetokounmpo koji je zabio nejvjerojatnih 52 koša uz 16 skokova i sedam asistencija.

Rezultati by SofaScore

Linker
03. svibanj 2024 03:27