Lars Baron/Getty Images / Getty Images
OPROSTI STARI NIJE NAMJERNO

EVO KOLIKO ĆE RONALDO 'BITI U KOLICIMA', PAYET SE POKAJAO 'Bilo je slučajno'

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 11. srpanj 2016. 14:32

Francuski nogometaš Dimitri Payet izjavio je da nije htio ozlijediti Cristiana Ronalda u finalu Europskog prvenstva. Duel između dvojice nogometaša zbio se na početku ogleda, a portugalska zvijezda napustila je teren u 25. minuti.

- Bio je to običan duel, kao i svaki drugi. Osvojio sam loptu i vratio je u posjed svojim suigračima, to je bilo sve. Nisam imao namjeru ozlijediti Ronalda, uostalom, nikada se ne ponašam kao loš dečko na terenu. To mi nije u naravi - izjavio je Payet.

Unatoč Ronaldovom izlasku s travnjaka, Portugal se popeo na tron Europe i proslavio prvi naslov prvaka u povijesti. Slavlju nema kraja, a Francuzima ostaje tuga i razočaranje.

- Imali smo više šansi i ostaje dojam da smo bili bolji protivnik. Razočarani smo ishodom, a oni su poentirali iz jedne od rijetkih prilika. Ova utakmica bila je poput polufinalne, samo su se uloge zamijenile. Tamo je naš protivnik (Njemačka) kontrolirao zbivanja i stvarao šanse, a mi smo postigli dva gola - zaključio je krilni napadač reprezentacije Francuske i West Hama.

Cristiano Ronaldo će inače izbivati mjesec dana s terena, pokazali su liječnički nalazi, a u pitanju su kolateralni ligamenti. Izvjesno je da će propustiti utakmicu Europskog superkupa protiv Seville 9. kolovoza nakon čega bi se trebao vratiti.

Linker
19. travanj 2024 01:13