Foto: Tom Dubravec/ CROPIX
DIGLO SE DOSTA BURE

EVO ŠTO SE SKRIVA IZA ODLASKA HAJDUKOVOG PREDSJEDNIKA U BEOGRAD O prisustvu Huljaja na utakmici Crvene zvezde i Liverpoola oglasio se i Naš Hajduk

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 11. studeni 2018. 21:25

Jučer se diglo dosta bure kada je u javnost dospjela informacija da je Hajdukov predsjednik Jasmin Huljaj bio na beogradskoj utakmici Lige prvaka između Crvene zvezde i Liverpoola.

Huljaj je boravio na godišnjem skupu sponzora Macrona, a na njemu je, uz Hajduk, nazočio 51 klub i nacionalni savez. Hajduk je tijekom dvodnevnog seminara otvorio pregovore o produžetku ugovora s Macronom.

Po tom se pitanju oglasio i Naš Hajduk...

“Predsjednik kluba samostalan je u obavljanju poslova i Udruga Naš Hajduk prethodno nije bila upoznata s činjenicom da je gospodin Huljaj na poziv tehničkog sponzora Macrona poslovno boravio u Beogradu, prilikom čega je u sklopu pripremljenog programa prisustvovao utakmici Crvena zvezda - Liverpool. Odgovornost svih djelatnika kluba je da u obavljanju operativnih poslova trebaju voditi računa i o kontekstu u koji se njihova odluka može dovesti te shodno tome poteze trebaju vući promišljeno i u najboljem interesu kluba.”

Linker
30. travanj 2024 13:09