Lars Baron/Getty Images
PIŠE AFTONBLADET

FIFA BRANI IBRAHIMOVIĆU NASTUP NA SP-U? Nakon briljantnog debija Šveđani ga žele opet u reprezentaciji, ali spuštena mu je rampa

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. travanj 2018. 20:18

Zlatanu Ibrahimoviću FIFA neće dopustiti eventualni nastup na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Razlog? Švedski napadač ima ugovor s kladioničarskom tvrtkom Bethard, što se kosi s FIFA-inim pravilnikom.

Ibrahimović se inače oprostio od nacionalnog dresa Švedske nakon Europskog prvenstva 2016. godine, ali neposredno uoči Mundijala u Rusiji u medijima su se pojavile glasine da bi opet mogao obući nacionalni dres.

Posebice nakon dva gola u debiju za Los Angeles Galaxy, ali švedski dnevnik Aftonbladet tvrdi da popularni 'Ibra' o tome ne odlučuje sam sve i da ga pozovu.

U dresu švedske reprezentacije Ibrahimović je između 2001. i 2016. godine upisao 116 nastupa i pritom zabio 62 gola.

"Cijelu su me karijeru pratile i ponude mi nudile kladioničarske kompanije. Ali dosad nisam bio suočen s ponudom koja me zanima. A s Bethardom je drugačije. To je tvrtka švedskih korijena i osnivači su iz mog rodnog grada", objasnio je Ibrahimović koji je prošlog tjedna predstavljen kao ambasador Betharda.

Linker
04. svibanj 2024 07:58