Foto: Marko Todorov / CROPIX
SLUŽBENO

FOTO: DINAMO JE PREDSTAVIO VELIKO POJAČANJE - NOVU 'DESETKU' Mladić od kojeg se puno očekuje otkrio što je presudilo za njegov dolazak u Maksimir

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. lipanj 2018. 15:31

Ono o čemu se neko vrijeme medijski nagađalo, danas je dobilo i službenu potvrdu. Lovro Majer je novo pojačanje Dinama s kojim je potpisao petogodišnji ugovor.

Hrvatski prvak je predstavio 20-godišnjeg ofenzivnog veznjaka koji se u Maksimir vraća iz Lokomotive.

Majer je svoju nogometnu priču započeo u Dinamu od svoje šeste do dvanaeste godine. Seniorsku karijeru započeo je u dresu Lokomotive 2016. godine, a dvije godine kasnije vraća se na Maksimir.

"Ovo je jedan dio ostvarenja mog sna. Proveo sam šest godina kao klinac u Dinamu, izabrao sam teži put, to mi pomoglo da sam danas opet ovdje", rekao je Majer.

Očekivanja od 'desetki' u Maksmiru su uvijek velika.

"Ljudi gledaju na to kao pritisak, ali s moje strane to je još jedan veći potisak, da još jače radim. Uvijek je lijepo nositi 'desetku' u Dinamu!".

Otkrio je Majer i što je presudilo za njegov dolazak u Dinamo.

"Bilo je ostalih ponuda, ali gledao sam u budućnost. Pričao sam s našim reprezentativcima Modrićem i Kovačićem. Smatram da mi je Dinamo za sljedeći korak najbolja odluka, da napravi novi iskorak i jednog dana igram u top klubu i budem standardni hrvatski reprezentativac. Nadam se da ću se brzo uklopiti u novu sredinu i momčad. Očekivanja su velika, po igračima koji su trenutno u momčadi možemo ostvariti velike stvari".

Linker
03. svibanj 2024 18:00