Getty / Twitter / Getty / Twitter
DOKTOR ŠALJIVAC

FOTO: IGRAČ PROLAZI NAJTEŽE TRENUTKE U KARIJERI, A LIJEČNIK BACA 'SELFIEJE' Napadaču Napolija sigurno nije bilo svejedeno kada se probudio

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. listopad 2016. 21:35

Napadač poljske nogometne reprezentacije i talijanskog prvoligaša Napolija Arkadiusz Milik (22) izbivat će s terena najmanje pet mjeseci nakon što je podvrgnut operaciji križnih ligamenata lijevog koljena koje je zadobio tijekom kvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2018. u kojoj je Poljska sa 3-2 svladala Dansku.

Milik je ovoga ljeta stigao u Napoli iz Ajaxa kao zamjena za Gonzala Higuaina koji je otišao u Juventus, te se vrlo brzo prometnuo u prvog napadača momčadi. U šest nastupa u Serie A postigao je četiri gola, dok je u prva dva kola Lige prvaka tri puta tresao suparničku mrežu.

Poljak se trenutačno oporavlja, a da je operacija prošla u najboljem redu potvrdio je i klupski liječnik koji je sve dokumentirao selfiejem iz operacijske sale. Iako vjerojatno nije u ovoj situaciji bio posve profesionalan, doktor je time dao naslutiti kako bi se Milik mogao vratiti i prije završetka sezone.

Linker
17. svibanj 2024 09:08