StoryEditor
 CROPIX
VELIKA VIJEST ZA NAVIJAČE

FOTO: IZ DINAMA OTKRILI IZGLED SJEVERA I NAJAVILI OTVARANJE FAN ZONE Saznajte detalje i pogledajte kako je UEFA 'ukrasila' zatvoreni dio stadiona

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. studeni 2018. 20:02

Oko 20-ak tisuća ulaznica pušteno je u prodaju i sve su rasprodane za susret četvrtog kola Europske lige u kojem će Dinamo imati priliku već ovog četvrtka utakmicom protiv Spartaka osigurati europsko proljeće.

Modri će protiv gostiju iz Trnave imati veliku podršku navijača, a punim maksimirskim tribinama ispriječila se kazna po kojoj je Dinamo morao zatvoriti onu sjevernu.

Zbog baklji, rasizma i bacanja predmeta u teren s gostujuće tribine u Bruxellesu, Dinamo je dobio kaznu u ukupnoj visini od 63 tisuće eura. Veći dio financijske kazne, 50 tisuća eura, otpada na rasizam, odnosno na zastavu sa slovom “U” u kutu, zbog koje je Dinamo i prijavljen Disciplinskoj komisiji.

Screenshot (Facebook)
 

Dinamo je izbjegao igranje pred potpuno praznim stadionom, a jedan zanimljiv dodatak izrečenoj kazni je uputa po kojoj čelništvo Modrih preko sjeverne tribine mora staviti banner s natpisom 'Equal game' koji predstavlja dio UEFA-ine kampanje - nogomet za svakoga.

Kako će izgledati sjeverna tribina, iz Dinama su nam odlučili otkriti preko Facebooka dan uoči utakmice. Kompletna slika u 360 stupnjeva, može se pogledati klikom na objavu.

Dinamo otvara fan zone za navijače!

Obavijest iz Dinama prenosimo vam u cijelosti:

"GNK Dinamo ovim putem poziva sve navijače da na stadion Maksimir u četvrtak, 8. studenog dođu što ranije!

Utakmica Dinamo – Spartak počinje u 21:00 sat, a ulazi maksimirskog stadiona na tribinama istok i zapad bit će otvoreni od 19:00 sati. Kako bi navijači izbjegli gužvu pozivamo sve da dođu što je ranije moguće.

Dinamo poziva navijače na tribini zapad u fan zonu na stadionu, a sve one koji nisu kupili ulaznice klub u suradnji s partnerima poziva na organizirano gledanje utakmice Dinamo – Spartak na video zidu u velikoj fan zoni kod bacača diska!

Na ovaj način svi će navijači moći u blizini stadiona, navijati za Plave i bodriti ih u povijesnoj utakmici!

 

FAN ZONA TRIBINA ZAPAD

Dinamo je organizirao fan zonu ispod tribine zapad za navijače koji imaju ulaznice za tribinu zapad dolje.

Fan zona bit će otvorena od 19 do 23:30 sati, a uz ugostiteljsku ponudu klub je pripremio i zabavne sadržaje. Navijači će se do početka utakmice moći okušati u izvođenju slobodnih udaraca na elektronički gol, dok će za najmlađe biti organizirano druženje s maskotom Plavkom.

VELIKA FAN ZONA KOD BACAČA DISKA

Po prvi put Dinamo u suradnji s partnerima organiziraju veliku fan zonu za sve navijače koji nisu uspjeli kupiti svoju ulaznicu za utakmicu, a lokacija će biti kod bacača diska na križanju Maksimirske ceste i Svetica!

Zabava u fan zoni kod bacača diska počinje u 17:00 sati, a uz voditelja programa, glazbu, ugostiteljske akcije i zabavni program, navijači će na velikom video zidu moći organizirano gledati prijenos utakmice Dinamo – Spartak s početkom u 21 sat.

Fan zona kod bacača diska bit će otvorena od 17 do 23:30 sati.

Preporučamo korištenje javnog gradskog prijevoza ili taksi prijevoza do stadiona s obzirom na to da se očekuje posebna prometna regulacija na dan utakmice, kao i velika gužva kako će se bližiti početak utakmice.

 

POGODNOST ZA NAVIJAČE

Dinamo i Taxi Cammeo pripremili su posebnu pogodnost za navijače povodom povijesne utakmice!

Sve vožnje taxi Cammeom koje završavaju na stadionu Maksimir imaju popust od 20%. Popust vrijedi u četvrtak, 8.11., od 17h do 21h!"

 

Linker
21. rujan 2020 22:26