Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
OKRŠAJ NA GRIPAMA

FOTO: KAURI POBJEDNIK TURNIRA 'ČETIRI KAFIĆA' U velikom finalu uvjerljivo savladali Tennis sa 5:2

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. prosinac 2018. 22:02

Pred oko 4000 gledatelja u splitskoj Velikoj dvorani na Gripama Kauri je u finalu 17. Memorijala Dino Petrinović pobijedio Tennis rezultatom 5:2.

Strijelci za Kauri bili su Erceg, Pokrivač, Wagner Santos, Blagaić i Kordić, dok su za Tennis zabili Lendrić i Aničić.Tradicionalno, u pauzi su publiku razgalile nogometašice splitskog prvoligaša Marjana. Uz nekoliko uspjelih poteza djevojaka, uz pljesak s tribina, publika je lakše čekala na veliki finale, piše Slobodna Dalmacija.

Minuta šutnje, Špacin glas s razglasa

Minutom šutnje odana je počast Dinu Petrinoviću, Mornarevu ocu Slavku Mornaru, zatim Tonću Radniću, koji su toliko toga dali ovom turniru od samog začetka, ali i – Stanku Poklepoviću.

Dok je publika u dvorani nijemo šutjela, u počast svoj četvorici, s razglasa je emitirana Špacina izjava koju je dao odmah nakon osvajanja kupa protiv Šibenika na Šubićevcu 2010. godine, kad je polemizirao s novinarima i pitanjem nije li do kupa došao - bunkerom...

- Ma kakav bunker, osam šansi smo čistih imali, kako vi to gledate, ma ostavite se takvog novinarstva – bile su tada Špacine riječi, a dvoranom se zaorio pljesak odobravanja u spomen na preminulu legendu.

Kauri – Tennis 5:2

Strijelci: 1:0 A. Erceg, 2:0 , 3:0 Wagner Santos, 4:0 Blagaić, 4:1 Lendrić, 5:1 Kordić, 5:2 Aničić.

Kauri: Radošević, Delač, Jerkan, Kordić, Bosančić, Martinac, Blagaić, Wagner Santos, Kranjčar, A. Erceg, Ćalušić, Ozobić, Pokrivač, Peričić. Voditelji Armando Marenzi, Tiho Trogrlić i Brane Merčep.

Tennis: Matijaš, Aničić, Čolina, Palaversa, Bubalo, Musa, Juranović, Flavio Beck, Tešija, Lendrić, Grbeša, Klasnić. Voditelji Zlatko Dalić, Robert Jarni i Nino Žeravica.

Linker
13. svibanj 2024 21:16