screenshot
MULAC SE ISPRIČAO

FOTO: NOVE BRUTALNE UVREDE ZA SOUDANIJA I DINAMOVCE! Igrač Rijeke im poručio: 'Ko ti je** mater', 'A ti si dečko posebna vrsta debila'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. lipanj 2017. 23:05

Nakon što smo prije nekoliko sati svjedočili teškim uvredama Tamare Bulatović, djevojke Rijekina nogometaša Marka Vešovića, prema igraču Dinama El Arabiju Soudaniju, evo i nove porcije.

Mladi nogometaš Rijeke Dominik Mulac, kojeg se smatra perspektivom i budućim članom seniorske ekipe, obrušio se na nesretnog Soudanija psovkama:

- Ko ti je** mater - pri čemu je mislio na Alžirčeve suze poslije poraza od Rijeke u finalu kupa igranom jučer u Varaždinu.

screenshot

screenshot/instagram

No, Mulac je rezervirao i nekoliko 'divnih' riječi i za dojučerašnjeg suigrača Marka Leškovića koji je prije godinu dana prešao u Dinamo.

- A ti si dečko posebna vrsta debila - poručio je Mulac Leškoviću.

Uistinu nevjerojatno, teško je reći čemu ovako niski udarci...

screenshot/instagram

Nakon što je u javnost izašlo što je napravio, mladi se Mulac ispričao putem svog Facebook profila.

"Ovim putem se iskreno ispričavam zbog neprimjerenih komentara na račun igrača GNK Dinamo. Ispričavam se igračima Marku Leškoviću i El Arabi Hilal Sudani, isto tako ispričavam se GNK Dinamo i HNK Rijeka. Učinio sam to na nepromišljen, nedopustiv i potpuno neprikladan način. Takvi postupci ne priliče jednom sportašu", napisao je Mulac.

Linker
05. svibanj 2024 02:10