Carlos Alvarez/Getty Images
KAKVA FANTASTIČNA GODINA

FOTO: NOVO VELIKO PRIZNANJE ZA HRVATSKOG MAESTRA Luka Modrić ponovno pomeo konkurenciju, legenda iz susjedstva oduševljena

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. studeni 2018. 11:38

'Sportaš godine' nova je nagrada koju je Luka Modrić pridodao svojoj kolekciji.

Službena stranica Real Madrida javlja kako je hrvatski maestro na gala večeri u madridskom Hotel Palaceu primio nagradu u izboru GQ časopisa. Kapetan Vatrenih i veznjak 'Kraljevskog kluba' na ceremoniju je stigao u društvu supruge Vanje.

Ovo je još samo jedno u nizu priznanja koje je Luka osvojio ove godine. U Rusiji je, podsjetimo, proglašen najboljim igračem Svjetskog prvenstva, a potom je pomeo konkurenciju u UEFA-inom i FIFA-inom izboru za nogometaša godine.

Modrić bi godinu iz snova mogao zaokružiti 3. prosinca kada se dodjeljuje Zlatna Lopta u izboru France Footballa.

Luki je nagradu GQ-a uručio Predrag Mijatović, nekadašnji crnogorski nogometaš Real Madrida.

"Iza njega je fantastična godina, kako na individualnoj, tako i na kolektivnoj razini. Osvojio je Ligu prvaka i odveo Hrvatsku do finala Svjetskog prvenstva. On je osoba godine i čovjek za kojeg vjerujem da će osvojiti Zlatnu loptu. Ne vidim nikoga drugog tko bi to zaslužio više od njega. Postoje oni koji si prisvajaju tu nagradu, ali Zlatna lopta ima samo jedno ime - Luka Modrić", izjavio je Mijatović.

Časopis GQ (Gentlemen's Quarterly), sa sjedištem u New Yorku, fokusiran je na mušku modu, sport, fitness, prehranu, seks, putovanja i tehnologiju.

Linker
04. svibanj 2024 11:41