Screenshot/Instagram Juventus
KAKAV ZAOKRET

FOTO: OD ZGRAŽANJA DO ODUŠEVLJENJA U NEKOLIKO DANA Simpatije su bile prava rijetkost, ali nakon ovoga mišljenja se mijenjaju...

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 20. siječanj 2017. 19:17

Mnogim navijačima nije najbolje sjeo novi klupski grb Juventusa, ali su dijelom promijenili mišljenje nakon što je klub objavio kako će grb izgledati na dresovima.

Reakcije navijača su sve pozitivnije, a zanimljivo, Juventus je i ranije u povijesti imao sličnu verziju grba. Na dresovima iz 1940. godine isticalo se veliko slovo J, baš nalik novom grbu.

- Crne i bijele pruge su prepoznatljivi znak i to će biti glavna karakteristika novog dresa. Scudetto predstavlja klupsku želju za pobjedom, sada i zauvijek. Konačno - znak J. On zauzima posebno mjesto u srcu svakog navijača - rekao je predsjednik torinskog kluba Andrea Agnelli.

Osim što su novim grbom podsjetili na stare dane, on ima i praktičnu svrhu. Juventus se novim dizajnom želi približiti što širem svjetskom tržištu i osvajati simpatije ljubitelja nogometa diljem planete, a uskoro bi se trebali vidjeti i prvi rezultati na financijskoj bilanci.

Linker
02. svibanj 2024 05:13