Damir Krajac / CROPIX
UOČI NASTAVKA SEZONE

FOTO: POGLEDAJTE KAKO DANAS IZGLEDA NAJJAČI DINAMO Otišao je Olmo, a nedostaju još dva prvotimca: U prvih 11 se vraća svestrani adut s klupe?

Dinamo u subotu otvara drugi dio sezone protiv Slaven Belupa u Koprivnici (20. kolo HNL-a), a mnogi se pitaju kako će Modri izgledati nakon odlaska Danija Olma, i u trenutku kad im nedostaje još nekoliko standarnih prvotimaca.
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 31. siječanj 2020. 10:32

Nenad Bjelica najavljuje najbolji sastav u Koprivnici što znači da ne bi trebalo biti iznenađenja.

Dakle, nakon odlaska Olma, a u trenutku kad nema Arijana Ademija i Dine Perića, Dinamovih bi udarnih 11 trebalo izgledati ovako: Livaković - Stojanović, Theophile-Catherine, Dilaver, Leovac - Moro, Gojak, Ivanušec - Kadzior, Petković, Oršić.

Čini se da je u zimskom miksu priprema i prijelaznog roka najviše profitirao Poljak Damian Kadzior, koji bi tako na proljeće mogao biti članom nominalno Dinamove najbolje jedanaestorke.

Ne samo zbog gola škaricama Kopru već i zbog odličnih igara na kraju polusezone, tu formu očito želi preslikati i na nastavak sezone. I izboriti mjesto u rosteru poljskog izbornika na Euru.

SN

Dinamo je prvi dio sezone završio na očekivanom prvom mjestu sa velikom bodovnom zalihom ispred pratnje. Modri imaju 47 bodova, drugi je Hajduk sa 35, a slijede Rijeka (34), Osijek (33), Gorica (29) i Lokomotiva (28.).

Linker
01. svibanj 2024 18:47