REUTERS/Hannah McKay
FRCALE SU ISKRE

FOTO: RUŽNE SCENE NA KRAJU OKRŠAJA NJEMAČKE I ŠVEDSKE Andersson 'poludio' na svjetske prvake: 'Trljali su nam to u nos i razljutili me'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. lipanj 2018. 10:25

Na kraju utakmice 2. kola skupine F Svjetskog nogometnog prvenstva u kojoj je Njemačka s igračem manje golom Tonija Kroosa slavila protiv Švedske s 2:1 došlo je do ružnih scena.

Na kraju utakmice došlo je do naguravanja i fizičkog kontakta između članova stručnih stožera, što je detalj koji je mnogima promaknuo.

Švedski izbornik Janne Andersson optužio je Nijemce za naslađivanje.

"Zaista su me razljutili. Skupina njihovih vođa usmjerila je svoje slavlje u našem pravcu. Trljali su nam to u nos radeći geste. Ljudi su se ponašali na loš način. Kada su suparnici tužni treba ih ostaviti na miru. Mi smo se borili 90 minuta i na kraju si treba stisnuti ruka. Ne smije se tako ponašati i zato sam bio ljut", objašnjava Andersson.

Soccer Football - World Cup - Group F - Germany vs Sweden - Fisht Stadium, Sochi, Russia - June 23, 2018   Sweden coach Janne Andersson and substitute players clash with Germany team manager Oliver Bierhoff after the match   REUTERS/Hannah McKay
REUTERS/Hannah McKay

Upitan za komentar riječi svog kolege na švedskoj klupi njemački izbornik Joachim Löw pravio se 'Švicarcem'.

Soccer Football - World Cup - Group F - Germany vs Sweden - Fisht Stadium, Sochi, Russia - June 23, 2018   Sweden coach Janne Andersson and substitutes clash with the German bench after the match   REUTERS/Hannah McKay
REUTERS/Hannah McKay

"Nisam tomu svjedočio. Tko je radio geste? Jesam li ja napravio gestu? Mi smo se koncentrirali na druge stvari i grlili smo jedni druge, bili smo ushićeni. Nisam vidio nikakve agresivne geste. To je bio triler, pun emocija. Ušli smo u potpuni rizik i sve rezerve smo mobilizirali. Zadnji trenuci utakmice obilovali su dramom i to je ljepota nogometa", zaključio je Löw.

GOLOVE S UTAKMICE NJEMAČKA - ŠVEDSKA POGLEDAJTE OVDJE

Najbolji strijelac SP-a

Cristiano Ronaldo je s 4 gola zajedno s Lukakom trenutno vodeći strijelac Mundijala. Ako mislite da će Portugalac postati najbolji strijelac SP-a, OVDJE se okladite na tu opciju. Germania na nju ima tečaj 3,00.

Linker
27. travanj 2024 04:58