Goran Mehkek / CROPIX
NAVIJAČI GLASNI I AKTIVNI

FOTO: SERIJA PORUKA S MAKSIMIRSKIH TRIBINA, IGRAČI ODUŠEVILI POTEZOM IZ SVLAČIONICE Dinamovci podržali humanitarnu akciju za pomoć maloj Mili

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 30. ožujak 2019. 20:04

Dinamo je u susretu 26. kola Prve HNL na Maksimiru svladao Inter s 1:0, a strijelac jedinog pogotka bio je Nikola Moro u 15. minuti.

Za vrijeme utakmice zanimljiva situacija događala se na tribinama s kojih su se BBB sjetili tragično preminulog igrača Zadra Hrvoja Ćustića. BBB su pored toga poslali i poruku kojom su se dotaknuli teme 'stadion'. Na Maksimiru se odala i počast Draganu Bošnjaku, a iz svlačionice Modrih stigla je i podrška za malu Milu.

BBB se naklonili Ćustiću i poručili da ne daju Maksimir

Bad Blue Boysi su obilježili svoj 33. rođendan. Sjetili su se navijači Dinama i Hrvoja Ćustića, u 11. minuti razvili su transparent s njegovim imenom. Potom su malo ‘nagazili’ HNS, a onda i glasno poručili ‘Ne damo Maksimir’! U drugom su dijelu i porukom na transparentu poručili da Dinamo ostaje na Maksimiru. Eh, da su proteklih godina bili tako glasni na tu temu, možda bi taj pritisak već dosad donio neki pomak, možda ne bismo sad više ni pričali o novom stadionu.

Zagreb, 300319. 
Stadion Maksimir.
Nogometna utakmica prve HNL lige izmedju Dinama i Inter Zapresica.
Na fotografiji: navijaci.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
CROPIX

Pljesak za Dragana Bošnjaka

Nije bilo minute šutnje, ali je Dragan Bošnjak, bivši Dinamov igrač iz generacije 1982. koji je preminuo 27. ožujka, zaradio pljesak Maksimira. Na semaforu je u poluvremenu bila njegova fotografija uz “In memoriam”, a službeni je spiker obavijestio gledatelje da je Bošnjak jučer i pokopan u Petrovaradinu, s Dinamovim dresom.

kanjiza,190507-sport
dragan bosnjak dinamovac iz 1982 zivi i radi ukanjizi nedaleko subotice-na fotografiji u prvom planu bosnjak-fotka s treninga dinamo
foto damir glibusic / cropix /iz privatnog albuma dragana bosnjaka
Privatni album / Cropix

Poruka podrške za malu Milu

Nakon utakmice i dinamovci su podržali humanitarnu akciju za pomoć dvogodišnjoj Mili Rončević koja boluje od leukemije i za čije je liječenje potrebno 18 milijuna kuna.

Igrači hrvatskog prvaka su nakon utakmice poslali poruku podrške iz svlačionice uz natpis na kojem je stajalo "Svi za Milu".

Linker
04. svibanj 2024 03:11