Reuters/Jason Cairnduff
VELIKO IZNENAĐENJE

FOTO, VIDEO: GOTOVO JE, SEVILLA U ZAVRŠNICI ŠOKIRALA MANCHESTER UNITED NA OLD TRAFFORDU 'Džoker' s klupe izazvao nevjericu na tribinama

Sevilla je pobjedom 2:1 protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu prošla u četvrtfinale Lige prvaka. Junak je Ben Yedder koji je ušao u 72. pa do 78. minute zabio dva gola.
Piše: HinaObjavljeno: 13. ožujak 2018. 12:59

MANCHESTER UNITED - SEVILLA 1:2 (Lukaku 84'; Ben Yedder 74', 78')

MANCHESTER UNITED: De Gea - Valencia, Baiily, Smalling, Young - Fellaini, Matić, Sanchez, Rashford - Lukaku, Lingard

SEVILLA: Rico - Mercado, Kjaer, Lenglet, Escudero - N'Zonzi, Banega - Sarabia, Vasquez, Correa - Muriel

U uzvratnom susretu osmine finala Lige prvaka u utorak je Sevilla na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda slavila sa 2-1 te se plasirala u četvrtfinale budući da je prva utakmica završila 0-0.

U prvom poluvremenu niti jedna ekipa nije bila spremna na veći rizik, ali Sevilla je pokazivala više napadačkih ambicija. No, jedinu pravu prigodu imao je United. U 38. minuti, nakon duplog pasa sa Alexisom Sanchezom, Fellaini je izbio sam pred vratara Sergija Rica, koji je odlično obranio.

Na, startu drugog poluvremena, u 48. minuti, Correa se našao u dobroj prilici, ali je previše čekao i stoper Uniteda Bailly uspio je izbiti loptu. United je nastavio sa "ziheraškom igrom" u kojoj čeka na pogrešku protivnika i to mu se na kraju osvetilo. Ključnim se pokazao ulazak u igru Wissama Ben Yeddera u 72. minuti.

Naime, samo dvije minute kasnije Ben Yedder, nakon odličnog dodavannja Sarabije, dovodi Sevillu u vodstvo. Novi udarac Unitedu Ben Yedder je zadao u 78. minuti, kada je iz blizine glavom pogodio za 2-0.

Mogao je Ben Yedder upisati hat-trick u sudačkoj nakodnadi (90+2), ali je pucao ravno u De Geu. Utješni pogodak za United zabio je Romelu Lukaku u 84. minuti.

Linker
18. travanj 2024 16:58