StoryEditor
 CROPIX
NOVI MILJENIK NAVIJAČA

FOTO/VIDEO: OVO NA POLJUDU NIJE VIĐENO GODINAMA! Pogledajte kako se Hajdukovo 'Hrabro srce' s Pujanki popelo na tribinu i povelo navijanje

Autor: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 21. travanj 2019. 00:34

Došao je tiho. Na isti je način radio, tiho i predano. Probijao se kroz drugu momčad, gradio svoj put prema statusu prvotimca i onda ga početkom ove sezone konačno i ugrabio. U suboru navečer je Stanko Jurić, mladić s Pujanki, došao korak bliže ulasku u legendu.

I ne, nije to zbog fenomenalne predstave protiv Rijeke koju je začinio pogotkom, asistencijom i dvama pogođenim okvirima gola. Stanko Jurić pokazao je zašto je Hajduk više od kluba. Nakon utakmice odlučio je biti dio onih koji su ga bodrili tijekom cijele utakmice. Jurić se popeo na sjevernu tribinu poljudskog stadiona i zapjevao s Torcidom. Jer Stanko Jurić je Torcida. Momak koji je išao na gostovanja i koji zna koliko je Hajduk velik klub i što predstavlja svojim navijačima! Simbolički je stao kraj transparenta Torcida Pujanke i time pokazao tko je i što je.

Oštre oči naših fotoreportera Duje Klarića i Jakova Prkića ovjekovječile su taj trenutak. Trenutak kada je Torcida dobila novog miljenika.

Dali ste gol, pogodili stativu, gredu, nema gdje vas nije bilo, fantastična utakmica...

"Pa, drago mi je, to trener traži od mene, ali najbitnija je naša pobjeda".

VIDEO: Jurica Radić

  

Preskromni ste...

"Uvijek sam takav".

Proslavili ste pobjedu s navijačima na tribini.

"To mi je jedna od, mogu reći, životnih želja šta sam htija. Prvo mi je bilo da dođem u Hajduk, zaigram na punom Poljudu, a drugo mi je ovo da se popnem na Sjever i zapjevam sa svima i to je to to. Ovo sam ostvario, idemo dalje".

 

Koje su sljedeće želje?

"To ne smijem reć, ako kažem - gotovo je".

Zašto vas je trener izvadio sredinom drugog poluvremena?

"Da me poštedi za iduću utakmicu, da se malo odmorim. Ali to nije problem, meni je najbitnije da pomažem momčadi i to je to. Najvažniji je Hajduk i da budemo što bolji".

 

 

Linker
05. lipanj 2020 00:00