REUTERS
PIŠE L'EQUIPE

FRANCUZI LANSIRALI APSOLUTNU SENZACIJU KOJA JE ODJEKNULA U NOGOMETNOM SVIJETU Stigla je luda ponuda za Mbappea od kluba od kojeg to ne biste očekivali

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. lipanj 2017. 13:19

Arsene Wenger i ovu je sezonu na klupi Arsenala prošao pravi 'pakao' od strane navijača koji bi htjeli da konačno ode iz kluba, no vodstvo 'topnika' dalo je francuskom stručnjaku novi ugovor.

Nakon toga Wenger je navijačima poručio kako sljedeće sezone puno ozbiljnije kreće u osvajanje naslova prvaka, a sada je u javnost procurio i prvi korak koji Wenger namjerava napraviti po tom pitanju.

Naime, ugledni francuski L'Equipe objavio je ekskluzivnu vijest da je u Monaco iz redova Arsenala sletjela ponuda za Kyliana Mbappea od čak 100 milijuna eura.

'Škrti' Arsenal želi ostalim nogometnim velikanima ' ukrasti' novo nogometno čudo od igrača, no problem bi mogao biti u samom igraču koji je već nekoliko puta javno rekao kako bi najradije otišao u Real Madrid.

'Novi Thierry Henry', kako tepaju 18-godišnjem Mbappeu, želi igrati uz jednog od svojih najvećih uzora, Cristiana Ronalda i to bi mogao biti najveći problem u planu Arsena Wengera.

Englezi pišu kako su Real, ali i Manchester City, spremni Mbappea platiti i 120 milijuna eura pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li 'topnici' pratiti licitaciju, ili se oslanjati na jedinu stvar koja im trenutno ide na ruku, a ta je da bi u Arsenalu momčad velikim dijelom bila građena oko njega, dok to u Realu najvjerojatnije ne bi bio slučaj.

Linker
02. svibanj 2024 20:48