LVIV, UKRAINE - FEBRUARY 17: Darijo Srna of Donetsk runs with the ball during the UEFA Champions League round of 16 first leg match between FC Shakhtar Donetsk and FC Bayern Muenchen at Arena Lviv on February 17, 2015 in Lviv, Ukraine. (Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)
 Alexander Hassenstein / Getty Images / 2015 Getty Images
ŠAHTJOR

Fred pao na doping testu

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 28. srpanj 2015. 11:22

Brazilski reprezentativac Fred bio je pozitivan na doping testu kojem je bio podvrgnut za vrijeme njegovog nastupa na Copa Americi.

Nogometašu Šahtjora pronađeni su u organizmu tragovi korištenja hidrohlorotiazida, inače diuretika koji se smatra dopingom. Mladi veznjak ukrajinskog kluba bio je član brazilske selekcije koju je Carlos Dunga vodio na prventsvo Južne Amerike prošlog mjeseca, i to kao zamjena za ozlijeđenog Luiza Gustava.

On je zaigrao u prve dvije utakmice na turniru, na kojima je ujedno bio i starter. Na turniru je ukupno odigrao dvije utakmice koje je i započeo od prve minute. Fred već dve godine igra u Ukrajini, a prije toga je bio član Internacionala, dok je za nacionalnu vrstu odigrao šest utakmica.

Linker
20. svibanj 2024 09:06