Matei Florentin
 Vedran Karuza / Novi List / Hanza Media / CROPIX
TAJNI ADUT METJAŽA KEKA

GDJE JE NESTAO JEDAN OD NAJBOLJIH IGRAČA RIJEKE? Prošle sezone bio je veliki džoker, a zbog zadnjeg bi poteza mogao ostati na 'ledu' sve do zime

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 28. listopad 2017. 13:03

Dvojica su sigurno “out” za derbi, Vešović i Mišić su protiv Osijeka dobili treći žuti karton i sigurno ih neće biti protiv Dinama, dok su Bradarić i Heber još u posebnom režimu treninga. Naravno, na Rujevici se nadaju da će ovaj dvojac biti spreman, ali Kek je najavio da sprema i plan B ukoliko ne budu mogli.

- Sastav? Ne ovisi samo o meni. Ja ću odlučiti, ali… Imam povjerenje i u liječničku službu, ali i u igrače da će stisnuti malo zube ako bude trebalo - rekao je Kek.

Jedna od opcija umjesto Hebera mogao bi biti i Florentin Matei, ali Rumunj nakon one utakmice u Puli nije bio u zapisniku u Beču i protiv Osijeka, a pritom se ne vodi kao ozlijeđen.

Bravure Florentina Mateija u 2. minuti videa

Razlog njegovog “nestanka” navodno su neuspjeli pregovori sa sportskim direktorom Srećkom Juričićem oko smanjenja ugovora što je Matei odbio. Budući da je u nedjelju sat vremena prije početka utakmice otišao s Rujevice, nije isključeno da ostane “na ledu” do zime kada će se ponovo, kao i prošlog ljeta, pokušati riješiti njegov status budući da ni sam Matei nije zadovoljan statusom u momčadi.

U svakom slučaju, nakon što su mu dio sastava, prema riječima jednog televizijskog komentatora, skrojili suci, ovaj drugi krojit će liječnička služba.

Linker
04. svibanj 2024 19:13