Reuters / Alan Walter Livepic
GROM IZ VEDRA NEBA

GODINAMA 'IRITIRA' MNOGE, A SADA BI MOGLI DOBITI ZADOVOLJŠTINU Legenda otkrila iznenađujuće vijesti: 'Spomenuo mi je da mu se bliži kraj'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. veljača 2017. 11:01

Legendarni bivši Arsenalov nogometaš Ian Wright tvrdi da je stigao kraj vladavine Arsenea Wengera na klupi Arsenala.

Za BBC Radio 5 Live Wright je otkrio kako je razgovarao s francuskim menadžerom u četvrtak navečer i kako je po prvi put stekao dojam da je Wenger nakon 21 godine spreman otići.

"Bio sam sa šefom (Wengerom) sinoć i ako ću biti potpuno iskren, stekao sam dojam da je to to. Proveli smo skupa par sati, razgovarali i iako mi nije rekao: 'odlazim na kraju sezone' jednostavno sam stekao dojam da je to to. Zapravo mi je spomenuo da mu se bliži kraj. A nikad ga prije nisam čuo da to kaže", objasnio je Wright.

Wenger se već niz godina nalazi na meti kritika Arsenalovih navijača budući 'topnici' na premierligaški naslov čekaju od 2004. godine. Sa 67 godina Francuz je trenutno najstariji i najdugovječniji premierligaški trener.

"Izgledao mi je umorno, kao netko tko je izgubio polet. Da me netko pita mislim li da će otići na kraju sezone, rekao bih da hoće", dodao je Wright o treneru koji je Arsenal preuzeo davne 1996. godine.

S klubom je osvojio tri premierligaška naslova, šest FA Cupova i 6 Community Shieldova, a ugovorno je s klubom vezan do kraja sezone.

Dobar dio navijača Arsenala priželjkuje smjenu na klupi već dulje vrijeme, a najglasnije se šuška da bi ga mogao naslijediti Massimiliano Allegri.

Linker
12. svibanj 2024 19:24