Kristijan Lovrić
 Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX
ČEKA SE PONUDA, ALI NE IZ SPLITA

HAJDUK SE PREKASNO SJETIO DA U TUROPOLJSKOJ METROPOLI POSTOJI POSEBAN IGRAČ Zabijao im je golove, ali tada to na Poljudu nisu smatrali važnim...

Očekuje se prava ponuda za velikogoričkog dragulja Kristijana Lovrića
Piše: Kazimir GuberinaObjavljeno: 03. siječanj 2020. 21:59

U turopoljskom nogometnom ponosu vlada poprilično zatišje prije nastavka sezone u kojem Gorica lovi povijesni izlazak na europsku scenu.

Jedan od najzahvalnijih igrača veznjak Mario Marina karijeru će nastaviti u Azerbajdžanu, ali sasvim sigurno da to neće biti jedina promjena u igračkom kadru.

Prvo ime velikogoričkog sastava Kristijan Lovrić već je odavno na radaru i željama domaćih velikana i etabliranih europskih klubova, no u Velikoj Gorici strpljivo čekaju pravu ponudu za svog dragulja, koji je u samo dvije godine od drugoligaških travnjaka stigao na reprezentativnu razinu kvalitete.

Turski Basaksehir odavno prati Lovrića, a Hajduk se kasno sjetio da u turopoljskoj metropoli postoji igrač ekstra kvalitete i prevage.

Zabijao je Lovrić golove drugoj momčadi Hajduka i to ne jedanput, ali tada to na Poljudu očito nisu smatrali nekim važnim argumentom Lovrićeve kvalitete.

- Za sada nema nekih prevelikih novosti kada je igrački kadar u pitanju, ali to ne znači da ih neće biti u oba smjera. Naravno da je cilj imati što snažniju momčad koja odgovara našim europskim ambicijama. Pripreme za proljetni dio prvenstva započinju u utorak 7. siječnja u 11 sati. Nakon toga slijede prijateljske utakmice protiv Lokomotive i Intera, a potom 15. siječnja odlazimo na pripreme u Medulin, gdje ćemo sudjelovati na Arena Cupu, a suparnici će nam biti Istra 1961, poljsko Zaglebie iz Lubina i jedan klub iz Srbije - istaknuo je trener Gorice Sergej Jakirović.

Linker
26. travanj 2024 10:00