Cropix

HAJDUK ŽIVI VJEČNO, NEMA GOVORA O PROPASTI KLUBA 'To je zaustavljeno, nema nikakve bojazni od toga'

Piše: Vedran BabićObjavljeno: 15. listopad 2015. 12:13

"Hrvatska demokratska zajednica neće dopustiti propadanje Hajduka, što se sada događa", izjavio je predsjednik HDZ-a i frontmen Domoljubne koalicije Tomislav Karamarko na predizbornom skupu u Šibeniku ovoga tjedna.

Ovu je izjavu za Slobodnu Dalmaciju prokomentirao predsjednik Hajdukova Nadzornog odbora Ljubo Pavasović Visković.

"Bitno je istaknuti da je Hajduk depolitiziran klub, međutim, drago mi je da je gospodin Karamarko prepoznao naš izraziti dalmatinski i hrvatski identitet", rekao je Pavasović Visković koji u istupu šefa HDZ-a ne vidi ništa loše:

"Iako ne vidim načina, a ni potrebe da netko iz izvršne vlasti pomaže Hajduku, u ovom istupu prepoznajem dobru namjeru da se urede odnosi unutar nogometne organizacije i da se stane na kraj samovolji i oholosti jedne uske interesne skupine. Ovakav istup ne smatram lošim, međutim, Hajduk neće biti niti subjekt, a ni objekt bilo kakve politizacije", kaže Pavasović Visković i zaključuje opaskom na 'propadanje Hajduka'.

"Jedino što me zasmetalo, a što bih ipak pripisao neinformiranosti gospodina Karamarka, je pitanje propasti Hajduka. Propast je zaustavljena, nema nikakve bojazni od toga".

Linker
18. svibanj 2024 22:04