CROPIX
BEZ DLAKE NA JEZIKU

HAJDUKOV BOSANAC 'Svaki trening treba odraditi punom snagom pa da me sutra Real zove'

Dugo je šutio Tino Sven Sušić. Kako na terenu, tako i izvan travnjaka. Ali kvaliteta i razum jednom izađu na površinu. Ako ih imate, jasno. Sušić je prošao veliku katarzu ove godine, od glavnog igrača momčadi stigao je do klupe, ali se uspio vratiti. Radom na treningu, kako reče strateg Bijelih Burić, i karakterom, što se može primijetiti s tribina.
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 21. listopad 2015. 18:30

Nakon dugo vremena riješio je jednu utakmicu Bijelih i to jako važnu u Koprivnici s tvrdim Belupom.

- Odlično se osjećam, spreman sam i čist u glavi. Koncentriran na nogomet i Hajduk - kazao je Sušić u startu zanimljive priče o usponima i padovima njegove karijere u velikom razgovoru za Sportske novosti.

- Ali znam da mogu još puno bolje nego što danas igram. Moram više dolaziti u završnicu, biti opasniji po suparnička vrata. Ispratiti akcije, ući bliže golu i onda će biti i golova.

Posljednji pogodak u prvenstvu postigao je upravo u Koprivnici prije godinu dana. Što se promijenilo u životu i karijeri 23-godišnjeg veznjaka lagano je, naizgled rutinsko pitanje, ali iza tog upita krije se jedna nadasve interesantna storija.

- U tih godinu dana, od Koprivnice do Koprivnice, sazrio sam kao igrač i čovjek. Prošao sam puno teških dana koje nikome ne bih poželio, ali iz svega sam izašao jači i spremniji. To je ipak najvažnije. Danas znam da me više ništa ne može pogoditi, da me ne može izbaciti iz ravnoteže. Ali trebalo je proći sve ovo što sam ja prošao da bih shvatio što sve može donijeti život nogometaša", rekao je Sušić i potvrdio kako su priče o njegovu odlasku sada bespredmetne:

- Vjerujte mi, nitko ne razmišlja o prodaji. Posebno kad bismo ostali u ovako tijesnoj utrci na kraju jeseni. Moja je najveća želja s Hajdukom nastaviti šampionsku utrku na proljeće. Osvojio sam s Bijelima Kup, ali prvenstvo je poseban doživljaj. O transferu ne razmišljam nijedne sekunde. Uostalom, naučio sam da treba biti maksimalno spreman, svaki trening odraditi punom snagom pa da me sutra Real zove. Madridski Real, da. Trenutno mi je najvažnije u subotu pobijediti Lokomotivu i onda misliti na sljedeću utakmicu. Doći će transfer kada si spreman, kada imaš formu. Zato mislim jedino na rezultat Hajduka i sanjam kako bi bilo lijepo na proljeće se boriti za titulu prvaka. Još je to san, znam, daleko je proljeće, ali koji je to čovjek bez lijepih snova...

CIJELI INTERVJU MOŽETE PROČITATI U PISANOM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI.

Linker
05. svibanj 2024 03:13