Letica
 Matija Djanjesic / CROPIX / CROPIX
DONIO VRIJEDNA TRI BODA

HAJDUKOV JUNAK IZVAN SEBE NAKON VELIČANSTVENE OBRANE 'Ne znam sad ni kako se zovem, glava mi je nigdje, ne znam što govorim, što se događa'

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 02. prosinac 2017. 21:48

U derbiju 18. kola Prve HNL Rijeka je u subotu na Rujevici poražena od Hajduka sa 1-2, a tragičar jadranskog derbija bio je vratar Rijeke Prskalo. Hajduk je poveo već u 3. minuti i to nakon pogreške vratara Prskala. On je loše ispucao loptu, koju je prihvatio Toma Bašić i prekrasnim lobom sa 25 metara pogodio je za vodstvo gostiju.

Riječani su brzo došli do izjednačenja. U 11. minuti, nakon lijepe akcije Gorgona i Kvržića, za 1-1 pogodio je Filip Bradarić. Hajduk ponovno vodi početkom drugog poluvremena, u 51. minuti, a opet je pogriješio vratar Rijeke. Ante Erceg primio je loptu na desnoj strani kaznenog prostora te je pucao iz vrlo teške situacije sa osam metara iskosa, a lopta je prošla kroz noge golmana Prskala.

Rijeka je mogla poravnati u 69. minuti iz penala, ali je udarac Gavranovića s bijele točke obranio golman Hajduka.

- Jesam li ovako nešto sanjao? Da vas ne lažem san je bio pola ovoga što se dogodilo. Ne mogu sam vjerovati, glava mi je nigdje, ne znam što govorim, što se događa – emotivan je bio nakon utakmice Letica.

- Ne znam sad ni kako se zovem, glava je vruća... Što kada je sudac dosudio kazneni udarac? Pokušao sam ostati miran i hvala dragom Bogu… On je zaslužan za sve to. Ali ne mogu pričati o utakmici, stvarno ne znam što se događa – dodao je vratar Hajduka.

Linker
25. travanj 2024 18:42