Foto: Damir Krajac / CROPIX
REAKCIJE TRENERA

HAJDUKOV TRENER ODUŠEVLJEN, STRATEG LOKOSA NIJE SKRIVAO RAZOČARANJE 'Vjerovao sam cijelo vrijeme, Letica već samom svojom pojavom izaziva respekt!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. ožujak 2018. 21:27

Nogometaši Hajduka plasirali su se u finale Hrvatskoga nogometnoga kupa nakon što su boljim izvođenjem jedanaesteraca pobijedili u Zagrebu Lokomotivu 5-3 (0-0, 1-1). U regularnom dijelu i nakon produžetaka bilo je 1-1.

"Bili smo kvalitetniji, dominrali smo i imali veliki broj prigoda. Vjerovao sam da ćemo sve riješiti već u 90 minuta, no nije tako ispalo. Drago mi je da smo odlično regirali nakon primljenog gola. Vjerovao sam u svoje igrače čak i da dođe do penala. Cijelo vrijeme inzistiram da težimo svojoj igri bez obzira na rezultat. U niti u jednom trenutku nismo gubili glavu i mislim da smo na kraju zasluženo dobili i prošli u finale", rekao je trener Hajduka Željko Kopić pa dodao:

"Znali smo da bi nam u utakmici eventualno mogli raditi probleme njihovi visoki igrači, ali kontrolirali smo to sve. Letica je već svojom pojavom počeo izazivati respekt. Što se tiče finala, volim boraviti u Vinkovcima i nadam se da možemo do trofeja."

U suprotnom taboru vladalo je očekivano potpuno drugačije raspoloženje.

"Razočarenje je ogromno. Prvo poluvrijeme smo odigrali jako loše. Utakmica protiv Dinama je ostavila traga. U nastavku smo nakon nekih preinaka u ekipi napokon počeli igrati nogomet. Svojim momcima ne mogu ništa zamjeriti. Penali su lutrija. Igrati ovako dugo po ovom blatu nije nimalo lako. To je najgore što vam se zapravo može desiti. Hajduku smo i u produžecima jako dobro parirali. Nama je sada najbitnije regenerirati se za nastavak prvenstva, za sljedeću utakmicu pa ide dobra pauza koja će nam sigurno dobro doći", rekao je trener Lokomotive, Goran Tomić.

Linker
04. svibanj 2024 16:24