REUTERS/Damir Sagolj
OPTIMIZAM U BIJELOM

HAJDUKOV VATRENI POSLAO NAJLJEPŠU PORUKU NAVIJAČIMA 'Ovaj isti Hajduk može puno više! Vidjet ćete od Nove godine, sve ćemo pokazati na terenu'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 26. prosinac 2019. 23:55

Kauri Filipa Bradarića nije uspio obraniti prošlogodišnji naslov na turniru Četiri kafića, ali je veznjaku Hajduka pripala nagrada za najboljeg igrača turnira.

- Najbitnije je da je bilo puno ljudi. Publika u Splitu voli ovaj turnir. Svi smo mi sportaši i uvijek želimo pobijediti, ali ovaj put je netko drugi bio bolji i ja im čestitam – sportski je Bradarić primio poraz.

Ljetos se iskusni Bradarić vratio u Hajduk na posudbu iz talijanskog Cagliarija, da se između ostalog i lakše izbori za mjesto na Euru, piše Slobodna Dalmacija.

- Iza nas je turbulentna polusezona. Nije na kraju završilo onako kako smo htjeli. Dobili smo malo vremena da se malo odmorimo. Neke promjene su se dogodile. Pripreme kreću 5. siječnja i napravit ćemo sve da u Novoj godini ostvarimo što bolje rezultate i razveselimo navijače – najavio je Bradarić.

Velika Gorica, 301019. 
Utakmica osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa, 
HNK Gorica - HNK Hajduk. 
Na fotografiji: Filip Bradaric.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Srdjan Vrancic / CROPIX

A osobni ciljevi u nastavku sezone?

- Biti još bolji. Objektivan sam, mogu puno bolje i dati puno više. Najbitnije je dobro krenuti u pripreme – naglasio je Bradarić.

Novi trener Igor Tudor već je najavio i neke promjene po pitanju impostacije. Ti su u Italiji imao prilike igrati u raznim sustavima. Može li ova momčad odgovoriti tim zahtjevima?

- Sigurno da može. Tudor je trener koji je u karijeri prošao puno toga. Ima veliko taktičko znanje, mnogo toga je prošao i kao igrač. Tu neće biti problema. Znam da ova momčad može puno više. Od Nove godine ćemo napraviti sve da to pokažemo i na terenu.

Linker
01. svibanj 2024 09:23