Foto: Tom Dubravec / CROPIX
HAJDUČKA ĆAKULA

HAJDUKOVA LEGENDA EMOTIVNO IZ BOLNICE PORUČILA 'Brzo ću na noge...Hvala mome Hajduku na pažnji, Kosu i Kosoru. Rekao sam da nije dobro da se svađaju'

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 08. veljača 2017. 18:42

Predsjednik Hajduka Ivan Kos i član Nadzornog odbora Denis Kosor obišli su jučer Stanka Poklepovića u zagrebačkoj bolnici Dubrava, zadržali se više od pola sata u hajdučkoj ćakuli, piše Slobodna Dalmacija.

- Uvijek je užitak slušati gospodina Poklepovića, pričao je o igri i sadašnjem Hajduku, davao savjete, potiče uvijek na rad i upornost. Najviše nam je tražio informacija što je nova s momčadi – rekao je predsjednik Kos.

Šjor Stanko je, kako mu kažu, intimni dio kluba. Nerijetko i dolazi, a kad su vrata treninga u Poljudu najzaključanija i najveće se trenerske tajne kuju - za njega su otvorena!

Špaco kakav jest, bio je ganut, nerijetko i na rubu suza u ćakuli s “bijelima”, emocije su to... Trebao bi na kućnu njegu već krajem tjedna, nakon operacije noge i stopala, tako se nada. Ako je pomislio da je zaboravljen, nije u pravu, jer dvaput je dosad bio kod njega predsjednik Nadzornog odbora Slaven Marasović, a jučer Kos i Kosor.

Poklepović se osvrnuo i na događaj iz Novalje:

- Brzo ću ja na noge... Hvala mome Hajduku na pažnji, predsjedniku Kosu i Kosoru... Rekao sam da nije dobro da se svađaju. Hajduk svih nas mora okupljati, moraju čuti i savjete. Ružno je što se dogodilo u Novalji, Džoni to nije smio napraviti, ali mora se razgovarati i da veterani imaju svoje mjesto – rekao je Poklepović.

Linker
18. svibanj 2024 23:20