Tom Dubravec / CROPIX / CROPIX
STALNO MIJENJA KLUBOVE

HAJDUKOVAC KOJI JE PROZVAO PREDSJEDNIKA DINAMA DA MU JE UNIŠTIO SNOVE NA KORAK DO TRANSFERA Pregovarao sa Splićanima, ali onda je stigla ponuda života

Tino Sven Sušić igrao je četiri sezone u Hajduku i spominjao se njegov povratak na Poljud, ali mogao bi pojačati AEK...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. rujan 2019. 15:55

Tino Sven Sušić trenutačno je slobodan igrač nakon solidne sezone u dresu Venla, a gdje je zabio pet golova, upisao tri asistencije u 28 utakmica.

Taj bivši nogometaš Hajduka, pišu Sportske.ba, pred potpisom je ugovora za grčki AEK, a što bi mu bio i najveći transfer karijere.

Tamo već igraju Ognjen Vranješ, koji je sa Sušićem bio član BIH reprezentacije na SP-u u Brazilu, te Anel Šabanadžović, mladi reprezentativac.

Bozidar Vukicevic / CROPIX / CROPIX

Prije nekoliko godina spominja se njegov potencijalni transfer u Inter, no Dinamo je ipak tamo "uvalio" Marcela Brozovića. To tad baš i nije najbolje sjelo Sušiću...

"Već sam spakirao sve stvari, Milan Rapaić, prijatelj moje obitelji i moj agent, pozvao me kako bi mi rekao da je sve riješeno i kako ću uskoro postati nogometaš Intera. Lokalni mediji i Roberto Mancini su najavili moj dolazak, a onda u posljednjem trenutku, Inter je izabrao Brozovića, kazao je tada Sušić, te dodao:

Mario Todoric /Hanza Media
Mario Todoric /Hanza Media / CROPIX

"Glavni krivac je Mirko Barišić, predsjednik Dinama koji kontrolira cijeli hrvatski nogomet. On organizira sve transfere i već je prodao Matea Kovačića u Inter, a onda je čuo kako je Hajduk dogovorio moj transfer. Potom je nazvao Inter i ponudio im Brozovića. Dobre veze između Intera i Barišića su na kraju presudile."

Sušić je u karijeri promijenio veliki broj klubova, a igrao je za Genk, Standard, Hajduk, Maccabi Tel Aviv, Royal Antwerp. Za reprezentaciju BiH igrao je osam utakmica u eri kada je na klupi Zmajeva sjedio Safet Sušić.

Linker
25. travanj 2024 02:38