PRIZNAO GREŠKU

Halilović se ispričao za reakciju: 'Nisam takav, jednostavno sam htio igrati'

'Mislim da mogu pomoći svojoj momčadi, suigračima i trenerima. Ispričavam se svojoj momčadi. Moram nastaviti učiti i nadam se da ćemo na kraju pobijediti'
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. ožujak 2015. 14:35

Hrvatski reprezentativac Alen Halilović ponovno je uspio naljutiti trenera Barcelone B Jordija Vinyalsa. Naime, mladi veznjak rezervnog katalonskog sastava morao je izaći iz igre u 27. minuti utakmice protiv Alcorcona pri zaostatku 0-1, što mu nije baš najbolje "sjelo".

Barceloni je isključen vratar, a Vinyals je kao taktički potez odlučio izvaditi Halilovića. Ovaj je demonstrirao pri izlasku iako je suigrač Grimaldo pokuša utješiti, a zatim u neugodnoj situaciji odbio ruku i objašnjenje trenera. Halilović se za svoju reakciju ipsričao na Instagram profilu:

"Želio bih se ispričati za moju reakciju. Bio sam ljut jer smo gubili, a i tek sam se vratio od ozljede, i jednostavno sam htio igrati. Žao mi je što je sada vani kriva slika o meni. Nisam takav. Mislim da mogu pomoći svojoj momčadi, suigračima i trenerima. Ispričavam se svojoj momčadi. Moram nastaviti učiti i nadam se da ćemo na kraju pobijediti."

Linker
04. svibanj 2024 16:42