Screenshot
'JAČI OD SVIH'

'HEROJ, KAKVA ŽIVOTINJA OD IGRAČA! MA, VELIKAN!' Pohvale napadaču Vatrenih doslovno pljušte sa svih strana svijeta: Mora odmah u Juveovu Kuću slavnih!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. travanj 2017. 19:40

Mario Mandžukić odigrao je još jednu dobru utakmicu u dresu Juventusa. 'Stara dama' je nadigrala 'blaugranu' na svom stadionu i stekla prednost od 3:0 koja će joj najvjerojatnije biti dovoljna da 'preživi' uzvrat kod Barcelone na Nou campu i plasira se u polufinale Lige prvaka, a važan kotačić još je jednom bio hrvatski napadač.

Mandžo je igrao na lijevom krilu u 4-2-3-1 formaciji i kao i obično puno sudjelovao u obrani, a nakon utakmice društvenim mrežama su se 'prolili' komplimenti na njegov račun.

Najglasniji su naravno Talijani koji uspoređuju ovu momčad Juvea s onom Interovom koju je Mourinho odveo na tron Europe. "Mandžukić je ovdje kao Eto'o, Cuadrado kao Pandev, Dybala kao Sneijder, Higuain kao Milito, a Allegri kao Mourinho."

Međutim, Mandžu hvale u Francuskoj, Italiji i Španjolskoj. Francuzi ističu kako PSG nikada ne bi prosuo onakvu prednost da je kojim slučajem u svom sastavu imao Mandžukića.

Englezi se dotiču mogućeg transfera u kojem bi alexis Sanchez iz Arsenala trebao prijeći u Juve, no na Otoku ističu kako bi to bila 'najveća glupost' torinske momčadi. Španjolci pak pišu kako Simeone vjerojatno 'puca od ponosa' nakon onakve predstave Marija Mandžukića.

Najupečatljiviji komentari ipak stižu s twitera gdje se uvelike hvali Mandžo, a za vas smo izdvojili samo neke od njih.

"Na slici su igrač s pet Zlatnih lopti i onaj koji je jači od svih", "Mandžukića se mora odmah primiti u Juventusovu Kuću slavnih", "Najbolji prošle godine protiv Bayerna. Među najboljima sada protiv Barcelone. Kakva životinja od igrača", "Mandžukić je heroj prljavih poslova", "Koliko se samo Mandžukić žrtvuje i radi. Napadač koji je dodatni veznjak. Velikan"...

Linker
11. svibanj 2024 12:46