Nenad Dugi/CROPIX
NIZOZEMSKA

Hiddink izbornik nakon SP-a?

Hiddink je navodno potpisao četverogodišnji ugovor s Nizozemskim nogometnim savezom (KNVB), a Van Gaala će naslijediti nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. prosinac 2013. 18:13

Prema napisima nogometnog portala Goal.com, Nizozemac Guus Hiddink novi je izbornik nizozemske nogometne reprezentacije i nasljednik Louisa van Gaala.

Hiddink je navodno potpisao četverogodišnji ugovor s Nizozemskim nogometnim savezom (KNVB), a Van Gaala će naslijediti nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu. Isto tako, očekuje se da KNVB neće službeno potvrditi potpisani ugovor do nove godine.

Bit će to Hiddinku drugi mandat na klupi ''oranja''. Prvi je put vodio Nizozemsku od 1994. do 1998., a nakon toga je bio izbornik Južne Koreje, Australije, Rusije i Turske, te trener Real Madrida, Betisa, PSV-a, Chelseaja i Anžija s kojim se rastao u srpnju ove godine.

Nedavno se Hiddinka medijski dovodilo u kontekst mogućeg preuzimanja Tottenhamove klupe, ali 67-godišnji Nizozemac nije bio voljan ponoviti priču iz sezone 2008/09 kada je obnašao dužnost privremenog menadžera u Chelseaju.

Linker
02. svibanj 2024 16:35