Croatia's midfielder Ivan Perisic celebrates his goal during a Group A football match between Cameroon and Croatia in the Amazonia Arena in Manaus during the 2014 FIFA World Cup on June 18, 2014. AFP PHOTO / EMMANUEL DUNAND
 EMMANUEL DUNAND/AFP / AFP
PRERASTAO WOLFSBURG

HIT NA EURO TRŽIŠTU Juventus želi Ivana Perišića, ponudili deset milijuna eura!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. lipanj 2014. 22:27

Prema pisanju talijanskog Tuttosporta, hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić (25) nalazi se na radaru aktualnog prvaka Italije Juventusa.

Perišić je svojim sjajnim igrama u prve dvije utakmice Svjetskog prvenstva u Brazilu zapeo za oko brojnim europskim velikanima, među kojima se, tvrdi spomenuti izvor, našao i Juventus. Torinski je klub navodno već stupio u vezu s menadžerom hrvatskog reprezentativca, za kojeg je spreman ponuditi Wolfsburgu oko 10 milijuna eura.

Osim Juventusa, za ljevonogog Hrvata zainteresirani su još Milan, Roma i neimenovani klubovi iz engleske Premierlige. Perišić je u prošloj sezoni njemačke Bundeslige upisao 10 pogodaka i pet asistencija, dok je u prve dvije utakmice na Svjetskom prvenstvu postigao pogodak i upisao asistenciju.

U Wolfsburgu, međutim, i dalje ozbiljno računaju na Perišića koji ima važeći ugovor do 2017. godine. Potvrdio je to za Kicker sportski direktor ''vukova'' Klaus Allofs. - Nemamo ponuda za Perišića. Potpuno sam hladan na cijelu tu temu budući da su glasine sastavni dio Svjetskog prvenstva. A čak i ako bude ponuda, nećemo ga pustiti - jasno je poručio Allofs.

Linker
18. svibanj 2024 07:29