Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
SLUŽBENO

HNS DAO BEZREZERVNU PODRŠKU DALIĆU, SADA SLIJEDE PREGOVORI SA ŠUKEROM Objavljeno je i gdje će se igrati spektakularna utakmica protiv Španjolske

Piše: HinaObjavljeno: 25. srpanj 2018. 17:54

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) bezrezervno podržava izbornika Zlatka Dalića i stručni stožer te daje mandat predsjedniku Davoru Šukeru da u sljedećim danima obavi razgovor s izbornikom Dalićem i izvijesti IO HNS-a o planu aktivnosti i programu reprezentacije za četverogodišnje razdoblje, najvažniji su zaključci sa sjednice Izvršnog odbora održane u srijedu u Selcu.

Osim toga, Hrvatski nogometni savez je u priopćenju sa sjednice zahvalio "svima koji su dali doprinos stvaranju najvećeg uspjeha hrvatskog nogometa - osvajanju srebrne medalje na FIFA Svjetskom prvenstvu u Rusiji".

Osim bezrezervne podrške izborniku Daliću i davanja mandata predsjedniku Šukeru da s njim obavi razgovor o planovima za sljedeće četverogodišnje razdoblje, u priopćenju HNS-a se kao jedan od zaključaka navodi i puna potpora "inicijativi premijera Vlade RH Andreja Plenkovića, predsjednika Sabora RH Gordana Jandrokovića i gradonačelnika Zagreba Milana Bandića te stavu predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović na temu izgradnje nacionalnog stadiona te poziva na podršku lokalne samouprave u obnovi postojećih objekata u Splitu, Rijeci, Osijeku, Varaždinu i drugim sredinama."

Izvršni odbor HNS-a odlučio je da će se utakmica Lige nacija između Hrvatske i Španjolske, koja je na rasporedu 15. studenoga, odigrati na stadionu Maksimir u Zagrebu. Dvoboj protiv Engleske na rasporedu je 12. listopada i bit će odigran na stadionu HNK Rijeka, ali bez nazočnosti gledatelja, zbog UEFA-ine kazne iz prethodnog natjecateljskog ciklusa. Hrvatska će grupnu fazu natjecanja u Ligi nacija započeti 11. rujna, gostovanjem kod Španjolske u Elcheu, a završiti ga gostovanjem u Engleskoj 18. studenog.

Linker
29. ožujak 2023 05:00