Tom Dubravec / CROPIX
ZASJEDANJE U HILTONU

HOĆE LI DANAŠNJE ZASJEDANJE IZVRŠNOG ODBORA HNS-A PROĆI BEZ OSVRTA NA DALIĆEVE IZJAVE? Jesu li se ohladile 'vruće' glave nakon velikog final?

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 25. srpanj 2018. 10:02

Danas je u Hrvatskom nogometnom savezu na programu sastanak Izvršnog odbora. Vjerojatno ste očekivali da bi moglo biti burno, da bi u Hiltonu mogao puhati verbalni vjetar olujnih razmjera zbog priče izbornika Zlatka Dalića koji je ustvrdio da su ‘ga smjenjivali i radili mu iza leđa, te da više neće ostati niti jedan dan ukoliko će netko opstruirati njega i njegov stožer’. Iako nije spominjao imena, jasno vam je da se radilo o nekim članovima Izvršnog odbora.

Možda pod ‘razno’

Međutim, prema našim izvorima danas će na sastanku vladati tišina po toj temi. Naime, na dnevnom redu uopće nema te teme, izglasavat će se neke propozicije, te izglasavanje nekih ugovora koji se trebaju potpisati. Ništa posebno...

Ipak, naši izvori tvrde da je eventualno moguće da se pod točkom ‘razno’ možda provede rasprava oko izbornikove izjave, ali da je za to šansa eventualno ‘jedan posto’. Kao prvo, na sastanku neće biti kompletan IO, dosta članova izvršne vlasti Kuće hrvatskog nogometa uopće neće doći na sastanak jer su ili spriječeni poslovnim obvezama ili su na godišnjem odmoru nakon završetka Svjetskog nogometnog prvenstva. Nadalje, članovi Izvršnog odbora žele da se oko sve te priče malo slegne prašina, svi se žele malo ‘ohladiti’, kako netko ne bi vruće glave kazao nešto za čim će poslije žaliti.

Kako saznajemo, društvo iz IO-a je malo pričalo telefonski, te se dogovorilo da će se sastati nakon godišnjih odmora, tamo negdje u drugoj polovici kolovoza, te da će onda u punom sastavu raspravljati o svemu, pa i o rečenicama koje je govorio naš uspješni izbornik.

Dakle, ako se nešto senzacionalno ne dogodi, a za to ne postoje velike šanse, današnji sastanak će proteći mirno i brzopotezno, rješavat će se tekuće stvari, a one teže teme odraditi će se kad se okupe svi, u drugoj polovici kolovoza.

Tko su sve članovi Izvršnog odbora HNS-a

Davor Šuker

predsjednik

Ante Vučemilović-Šimunović

prvi dopredsjednik

Ante Kulušić

dopredsjednik

Robert Markulin

dopredsjednik

Damir Mišković

dopredsjednik

Tomislav Svetina

dopredsjednik

Željko Biondić

član IO-a

Đuro Bukvić

član IO-a

Nenad Črnko

član IO-a

Dubravko Galović

član IO-a

Nenad Horvatić

član IO-a

Davor Ivić

član IO-a

Mato Kljaić

član IO-a

Josip Kuterovac

član IO-a

Drago Lucić

član IO-a

Slavko Prišćan

član IO-a

Ile Topuzović

član IO-a

Linker
03. svibanj 2024 00:46