Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images
PIŠE MARCA

HOĆE LI LUKA MODRIĆ BITI DIO NAJVEĆEG OVOLJETNOG TRANSFERA!? Španjolci tvrde da bi kapetan Vatrenih i mlada zvijezda mogli odigrati ključnu ulogu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. kolovoz 2019. 19:13

U trenucima dok medijske stupce pune glasine o potencijalnom transferu Neymara u redove Barcelone ili Real Madrida i detalje tijesne utrke španjolskih velikana za brazilskog napadača, španjolska Marca lansirala je zanimljivu vijest koja se odnosi na kapetana hrvatske reprezentacije Luku Modrića (33).

Naime, Marca tvrdi da postoje dvojica igrača Reala koje bi PSG rado uključio u cijeli 'deal' s Realom kao dio velikog Neymarovog transfera, a to su navodno Luka Modrić i Vinicius Junior (19), čiji je Leonardo (sportski direktor PSG-a, op.a.) veliki obožavatelj. Problem je taj, što Vinicius u Realu ima status 'nedodirljivog' i jednostavno nije na prodaju. "Los Blancosi' nemaju nikakve sumnje u njegov potencijal i nisu ga voljni pustiti ni za kakvu cijenu", piše Marca u tekstu pod naslovom .

Pored Modrića i Viniciusa PSG je navodno zainteresiran i za Casemira, ali ne i za Jamesa Rodrigueza, Garetha Balea i Isca koji su se ranije spominjali kao mogući dijelovi slagalice u velikom poslu. U svakom slučaju Marca Modrića nije označila kao nedodirljivog, što je bio slučaj s mladim Brazilcem.

Zagreb, 140819.
Izjave za medije nakon treninga Dinama na Maksimirskom stadionu.
Na fotografiji: trener Nenad Bjelica.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Screenshot

Dok su se predstavnici Barcelone i PSG-a već sastali i pregovarali o mogućem transferu Neymara, do sastanka između predstavnika Reala i Parižana još nije došlo.

U svakom slučaju Modrić se Realom ima ugovor na još dvije godine, do ljeta 2021. Nakon što je lani osvojio Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg nogometaša svijeta kapetan Vatrenih više je puta ponovio kako želi što duže želi ostati u Real Madridu, te ondje završiti igračku karijeru.

Linker
02. svibanj 2024 00:57