David Ramos/Getty Images
BITNA KARIKA KLUBA

HOĆE LI SE KONAČNO ODRŽATI RAZGOVOR NA KOJEG RAKITIĆ ČEKA OD PROŠLOG LJETA? Predsjednik velikana najavio sastanak s Vatrenim

Piše: HinaObjavljeno: 16. travanj 2019. 00:42

Predsjednik španjolskog nogometnog velikana Barcelone Josep Maria Bartomeu izjavio je kako su u klubu jako zadovoljni hrvatskim reprezentativnim veznjakom Ivanom Rakitićem s kojim će razgovarati oko produženja ugovora i povećanja plaće.

"Ivan ima ugovor i jako smo zadovoljni. Prošlo ljeto sam imao jedan razgovor s njime i rekao sam mu da ćemo u pogodnom trenutku moći razgovarati oko poboljšanja njegovog ugovora. Nismo razgovarali dosada zato što smo dosegnuli limit s plaćama za igrače pa nam nije lako. No, razgovarat će se s njime. On je neupitan igrač za ovu momčad. Iz godine u godinu igra sve bolje", rekao je Bartomeu u razgovoru za španjolsku javnu televiziju TVE u Barceloni.

Soccer Football - Champions League - Group Stage - Group B - Tottenham Hotspur v FC Barcelona - Wembley Stadium, London, Britain - October 3, 2018  Barcelona's Ivan Rakitic celebrates with Lionel Messi after scoring their second goal   REUTERS/Dylan Martinez
REUTERS/Dylan Martinez

Rakitić ima ugovor s Barcelonom do ljeta 2021. godine. Posljednji put je produžio ugovor na svoj 29. rođendan u ožujku 2017. Prošlo ljeto je, nakon osvajanja srebrne medalje s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu, zatražio bolji ugovor. U posljednje vrijeme mediji nagađaju o interesu klubova iz Italije i Engleske za njega no sam Rakitić, koji igra u Kataloniji od 2014. godine, poručio je da još puno godina namjerava ostati ondje.

On je član udarne momčadi te je ove sezone već odigrao 46 utakmica. Barcelona se nalazi na korak do obrane naslova prvaka Španjolske budući da sedam kola prije kraja prvenstva ima 11 bodova više od drugoplasiranog Atletico Madrida. U klubu se nadaju osvajanju i Lige prvaka i Španjolskog kupa.

Linker
19. travanj 2024 20:53