REUTERS/Carl Recine
U HRVATU VIDE PRAVOG NAPADAČA

'HOĆE LI USPJETI POTPISATI HRVATSKOG RATNIKA?' Velikan stigao po Marija Mandžukića, Juventus ekspresno odgovorio na ponudu za napadača Vatrenih

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. srpanj 2018. 09:54

Iz njemačkih i talijanskih medija stiže vijest kako je Borussia Dortmund zagrizla za Marija Mandžukića.

Nijemci su izgleda odustali od ideje da otkupe ugovor Michyja Batshuayija, 24-godišnjeg Belgijca koji je početkom ove godine stigao na posudbu iz Chelseaja, a kao stalno rješenje vide hrvatskog napadača.

"Hrvatska zvijezda vraća se u Bundesligu? Dortmund želi Mandžukića! Hoće li uspjeti potpisati hrvatskog ratnika", natpisi su u njemačkog Bildu koji u nastavku navodi da spomenuti Bundesligaš unatoč šest novih igrača i dalje traži onog pravog napadača, a Mario je s tri pogotka na Svjetskom prvenstvu pokazao kako bi mogao biti dobar izbor.

Talijanski su mediji pak odmah uzvratili onim njemačkima s informacijama da je Juventus ekspresno odbio ponudu Dortmunda jer ga trener Massimiliano Allegri vidi kao jednog od svojih ključnih igrača. Letvica je visoko postavljena dovođenjem Cristiana Ronalda i talijanski prvak se ne želi odreći Mandže koji bi mogao odigrati važnu ulogu u pohodu na europski tron.

Kao još jedan razlog za Mandžukićev ostanka navodi se i njegova povezanost s klubom i okolinom koja mu je tijekom svog tog razdoblja u Torinu pokazala veliku naklonost.

Linker
23. travanj 2024 16:39