AFP
'ROSSONERI' NA STANDBY-U'

Hrvat na čekanju zbog Švicarca: Perišić korak do Intera, posao kvari Shaqiri

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. srpanj 2015. 18:02

U Interu su ozbiljno krenuli s pojačavanjem kadra za nadolazeću sezonu, a kao jedno od potencijalnih imena spominje se i ono Ivana Perišića.

Tri velika imena već su sletjela na San Siro. Geoffrey Kondogbia je za 16 milijuna eura stigao iz Monaca, Barcelonin Martín Montoya koštao je 10 milijuna, dok je sada već bivši stoper Atletico Madrida, Miranda pojačao redove talijanskog diva za 15 milijuna eura.

Kada je u pitanju hrvatski reprezentativac, u Interu čekaju kako će se razviti situacija sa Švicarcem Xherdanom Shaqirijem koji još uvijek nije prihvatio ponude niti jednog kluba, a najveći interes navodno je pokazao Schalke 04. Ali, ukoliko do transfera dođe, Perišić bi tako gotovo sigurno trebao postati novi Hrvat u Milanu uz Matea Kovačića i Marcela Brozovića. Pregovori između Talijana i Nijemaca traju već neko vrijeme. Wolfsburg ne želi pustiti Hrvata za manje od 18 milijuna eura, dok u Interu pokušavaju cijenu spustiti na 13, ali uz dodatne bonuse koji bi nakon izvjesnog vremena krenuli prema Milanu.

Reprezentativac Crne Gore, Stevan Jovetić također je na radaru 'nerazzurra'. Njegov agent se prema pisanju talijanskih medija ovih dana nalazi u Italiji gdje dogovara plaću za svog nogometaša, a koja bi trebala iznositi 3 milijuna eura neto. Svi uvjeti su navodno dogovoreni, ali jedini problem stvaraju u Manchester Cityju gdje za usluge svog napadača traže odštetu u visini od 20 milijuna eura što je za Talijane prevelika cifra.

Linker
19. rujan 2024 05:55