Screenshot: Youtube
NOVI IGRAČ U MAKSIMIRU

HRVATSKI PRVAK DOVEO NOVU MLADU NADU, POZNATI I FINANCIJSKI DETALJI: U Modre redove stiže defanzivac kojeg su tražili i iz kluba sudionika Lige prvaka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. veljača 2020. 19:49

Roster hrvatskog nogometnog prvaka je, kako se saznaje iz crnogorskih medija, od ljeta bogatiji za još jednog člana. Doduše, nominalno, član Budućnosti Stefan Milić već je postao igrač Dinama, ali će iz Podgorice u Zagreb stići tek na ljeto.

Time je samo potvrđeno pisanje Vijesti o tome kako će Milić preći u redove Modrih, a sad je to potvrdio i sportski direktor crnogorskog kluba, Zvezdan Milošević za Mozzart Sport.

- Točno je da je Milić potpisao za Dinamo. Potpisao je ugovor na pet godina, ali ostaje kod nas na posudbi do ljeta - rekao je Milošević.

Podsjetimo, crnogorske Vijesti u četvrtak su objavile da će Dinamo platili Milića pola milijuna eura, a Budućnosti će pripasti i 20 posto od njegovog sljedećeg transfera.

- Sretan sam što sam postao igrač Dinama iz Zagreba. Hvala ljudima iz kluba što su izašli u susret, predsjedniku Mijaču i svim zaposlenima. Što se tiče mene, sad mislim samo na Budućnost, kako da igram što bolje i pomognem sebi i suigračima. Nadam se da ćemo na kraju sezone slaviti moj odlazak i duplu krunu - izjavio je Milić za našu veb-stranicu Budućnosti.

Linker
20. travanj 2024 00:46