REUTERS/Max Rossi / REUTERS
PIŠU TALIJANSKI MEDIJI

HRVATSKI REPREZENTATIVAC PONUĐEN MILANU Uskoro pada odluka: Nudi mu se produljenje ugovora, a ima kvalitetnu opciju iz Španjolske

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. travanj 2018. 22:01

O transferu Milana Badelja iz Fiorentine u Milan nagađalo se i ranije, a sada su talijanski mediji otišli i korak dalje.

Calciomercato.com tako tvrdi da je Badeljov agent Allesandro Lucci ponudio svog klijenta 'Rossonerima'. Iako se Badelj ne nalazi na samom vrhu Milanovog popisa željenih pojačanja do transfera bi i moglo doći. Badelju istječe ugovor s Fiorentinom 30. lipnja i Milan ga ima priliku dovesti bez odštete, što je olakšavajuća okolnost za 'Rossonere'.

S druge strane Fiorentina želi zadržati Badelja, kojeg je nakon tragične smrti Davidea Astorea imenovala novim kapetanom. Tako je hrvatskom veznjaku ponuđen novi dvogodišnji ugovor s opcijom produljenja na treću godinu.

Badelj ga zasad nije potpisao i razmatra opcije. Jedna od njih je i Sevilla koju trenira bivši mu trener iz Milana Vincenzo Montella. Calciomercato.com navodi da će Badelj odluku donijeti unutar sljedećih mjesec dana

Linker
01. svibanj 2024 11:10