Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
REAKCIJE NA ODLUKU UEFA-E

HRVATSKI REPREZENTATIVCI KOMENTIRALI ODLUKU O ODGODI EURA Dejan Lovren otkrio najveći minus iz cijele priče, oglasio se i Petković

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 18. ožujak 2020. 12:30

Jučer smo kontaktirali i neke hrvatske reprezentativce na temu odgode Eura za slijedeću sezonu. Neki od njih su nam se javili, ali su kazali da su im u klubu zabranili davati izjave na tu temu. Nije to ništa neobično, u mnogim klubovima vladaju jako strogi kriteriji kad se radi o razgovorima s novinarima, a nije vezano isključivo za klupska događanja.

Ipak, bilo je onih naših reprezentativaca koju nemaju takvu zabranu. Iz Liverpoola nam se javio Dejan Lovren.

- Šteta što je prvenstvo odgođeno. Navijači su očekivali ljetni spektakl, ali ipak je najbitnije zdravlje svih ljudi, tako da je imalo smisla sve odgoditi - kazao je Lovren.

Onda je dodao i ovo...

- Jedini minus će biti taj što ćemo svi biti godinu dana stariji!

A evo što su nam kazali Dinamovi reprezentativci...

- Žao mi je zbog odgode Eura, ali to smo nekako naslućivali s obzirom na sve ovo što se događa oko nas. Ipak, optimist sam, vjerujem da će sve vrlo brzo opet biti u redu, da će se nogomet vrlo brzo opet igrati i veselim se nastupu na Euru za godinu dana.

Bruno Petković je rekao ovo...

- Imali smo signale da bi se Euro mogao odgoditi. Nažalost, to se i dogodilo, ali jasno jest da je najbitnije zdravlje ljudi. Svi skupa veselili smo se nastupu na Euru, ali Bože moj, ne može se protiv ovakve situacije koja se dogodila. Na nama je da se ovih godinu dana što bolje spremimo za Euro sljedeće godine, te da napravimo ono što smo mislili napraviti ovo ljeto.

Linker
19. travanj 2024 18:17