Action Images via Reuters/Lee Smith
TO JE USMJERILO UTAKMICU

I JEDAN OD NAJVEĆIH VRATARA U POVIJESTI RIGA VATRU NAKON ODLUKA NA ŠTETU HRVATSKE 'Uopće ne razumijem smisao VAR-a, to je bila očita simulacija'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. srpanj 2018. 12:55

Naslušali smo se nakon velikog finala Hrvatske i Francuske puno kritika koje su bile upućene na račun Nestora Pitane, glavnog suca utakmice.

Dojam je takav da je Argentinac svojim odlukama oštetio Vatrene i pogurao Francuze prema velikom slavlju. Posebno mu se zamjera na suđenju nepostojećeg prekršaja nad Griezmannom nakon kojeg je Francuska povela autogolom Marija Mandžukića, a postoje i oni koji će reći da je jedanaesterac nakon ruke Ivana Perišića prestrogo dosuđen.

Jedan od najvećih vratara u povijesti Španjolske i Real Madrida Iker Casillas bio je jedan od mnogih koji je bio uzrujan zbog odluke argentinskog suca i VAR tehnologije:

"Iskreno, uopće ne razumijem smisao VAR tehnologije. Sudac je dosudio prekršaj na Griezmannu koji je očito bio simuliran, a zatim Francuzi zabijaju gol i nikome ništa. U drugoj situaciji Perišić jednostavno nije mogao maknuti ruke. Matuidi je htio udariti loptu glavom, ali ju je promašio i lopta je jednostavno Perišića pogodila u ruku. Ako mene pitate, to nije jedanaesterac", poručio je Casillas.

Linker
07. svibanj 2024 21:50