Drago Sopta/CROPIX
PODRŠKA SUIGRAČIMA

I Vukojević prozvao Bilića: Kranjčar, Eduardo i Šimunić zaslužili su bolji tretman

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. srpanj 2012. 15:08

Niko Kranjčar i Ognjen Vukojević intenzivno se druže na pripremama ukrajinskog velikana, Dinama iz Kijeva, za novu nogometnu sezonu u tamošnjoj Premierligi...

- Ogi mi je od neizmjerne pomoći. Upoznaje me s ljudima iz kluba, prevodi mi naputke trenera i suigrača. Ne znam što bih bez njega – izjavio je Niko Kranjčar, ovoljetno pojačanje kluba, u razgovoru za internetske stranice istog.

- Kad igramo derbi protiv Srne i Eduarda? – upitao je prilikom vježbanja u teretani Kranjčar Vukojevića, dok je klupskog novinara zanimalo kako to da je na Europskom prvenstvu igrao tako malo.

- Žao mi je što je tako ispalo ali, ako dopuštate, radije bih preskočio tu temu – odgovorio je donedavni igrač Tottenhama, no tu je u razgovor uskočio prevoditelj Vukojević:

- Niko, Eduardo i Joe Šimunić imaju pravo biti nezadovoljni. Zaslužili su bolji status na Euru!

Za kraj, morao je Niko odgovoriti na još jedno neugodno pitanje.

- Prije devet godina, kada ste sa zagrebačkim Dinamom gostovali u Kijevu u pretkolu Lige prvaka, na pitanje biste li došli ovamo odgovorili ste: "Jeste li normalni?! Zar da se ovdje smrzavam i po ljeti?" - prisjetio se novinar.

- He, he, he... Da, sjećam se da je tada ovdje padala kiša i bilo je uistinu hladno usred ljeta. Imao sam tada samo 18 godina. I rekao što sam rekao – izvukao se na neiskustvo 27-godišnji hrvatski reprezentativac.

Linker
26. travanj 2024 18:07