StoryEditor
 CROPIX
GOLIJADA

IGOR ŠTIMAC DOŽIVIO PORAZ NA OTVARANJU INTERKONTINENTALNOG KUPA Reprezentacija bivšeg Vatrenog izgubila nakon velikog preokreta

Piše: HinaObjavljeno: 07. srpanj 2019. 22:30

Nogometna reprezentacije Indije, koju vodi hrvatski stručnjak Igor Štimac, poražena je na otvaranju Interkontinentalnog kupa od Tadžikistana sa 2-4.

Interkontinentalni kup se održava u indijskom gradu Ahmedabadu, a na njemu još sudjeluju reprezentacije Sirije i Sjeverne Koreje.

Indija je na otvaranju turnira izgubila od Tadžikistana sa 2-4 premda je nakon prvog poluvremena vodila sa 2-0.

Domaćin je stigao do vodstva golovima Sunila Chhetrija (5, 41), no Tadžikistan je u nastavku susreta okrenuo rezultat sa četiri gola, a strijelci su bili Komron Tursunov (56), Šeridin Boboev (59), Muhammadjon Rahimov (71) i Samijev Šahrom (77).

Bio je to treći nastup Indije pod vodstvom Igora Štimca te drugi poraz. Bivši igrač 'vatrenih' je debitirao na klupi Indije porazom od Curacaa sa 1-3 u polufinalu Kings kupa koji se igrao na Tajlandu, a potom je Indija u susretu za 3. mjesto pobijedila Tajland sa 1-0.

U drugom susretu 1. kola Interkontinentalnog kupa u ponedjeljak se sastaju Sirija i Sjeverna Koreja, dok će Indija idući nastup imati 13. srpnja protiv Sjeverne Koreje.

Linker
18. kolovoz 2020 01:52