Getty
LUDA UTAKMICA

Igrač od 70 mil. eura zabio nakon 2 minute u dresu Citya, Bosanac i Srbin uzvratili!

Roma i Manchester Cityj odigrali su sjajnu pripremnu utakmicu (2:2) na pripremama u Australiji. Već u prvih osam minuta vidjeli smo dva pogotka koji zaslužuju posebnu pažnju, a susret je zaključen prekrasnim potezom srpskog reprezentativca Adema Ljajića. Utakmica igrana u sklopu International Champions Cupa na kojem nastupa i Real, završena je pobjedom Manchester Cityja 5:4 na jedanesterce.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. srpanj 2015. 14:38

ROMA - MANCHESTER CITY 2:2

ROMA: De Sanctis, Florenzi, Manolas, Romagnoli, Torosidis, Pjanić, De Rossi, Ucan, Iturbe, Totti, Gervinho

MANCHESTER CITY: Caballero, Sagna, Kompany, Mangala, Clichy, Fernando, Zuculini, Garcia, Silva, Sterling, Iheanacho

Susret je odigran u slavnom Melbourne Cricket Groundu, koji je za australsku turneju dvaju europskih klubova pretvoren u nogometni hram.

Navijači Manchester Cityja su utakmicu čekali s velikim nestrpljenjem zbog debija najvećeg ovoljetnog pojačanja i najskupljeg igrača Engleske Raheema Sterlinga, koji je prije desetak dana za 70 milijuna eura stigao iz Liverpooola.

Za njih stoga i nije moglo ljepše početi. 20-godišnja zvijezda zabila je već u drugoj minuti susreta i najavila da će biti veliko pojačanje Građana.

Još ljepši potez vidjeli smo u 8. minuti kad je Romin fantazist Miralem Pjanić zabio pravi eurogol, u trku, s nešto vie od dvadeset metara.

Početak drugog dijela ponovno je bio sretniji za navijače iz Manchestera. Kelechi Iheanacho doveo je englesku momčad u vodstvo u 52. minuti, nakon velike greške Ashleyja Colea.





Odlična utakmica završila je prekrasnim golom Adema Ljajića za konačnih 2:2. Srpski je reprezentativac sjajno pogodio iz slobodnog udarca u 87. minuti i donio Romi zasluženi remi. Ipak, Manchester je na kraju slavio boljim izvođenjem jedanesteraca 5:4.

City je u dosadašnjem dijelu priprema pobijedio Toronto i Melbourne s 1:0, dok je Roma prije tri dana pobijedila Real Madrid boljim izvođenjem jedanaesteraca.

Linker
16. rujan 2024 10:40