Emilio Andreoli/Getty Images
PIŠU TALIJANI

INTER PRODAJE IVANA PERIŠIĆA U SKLOPU VELIKOG POSLA S MANCHESTER UNITEDOM!? Gazzetta otkrila detalje zanimljive ponude

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. svibanj 2019. 11:44

Ivan Perišić ovog bi ljeta, čini se, zaista mogao završiti u redovima Manchester Uniteda.

Prošlog ljeta engleski i talijanski mediji naveliko su pisali o interesu tadašnjeg menadžera Manchester Uniteda Josea Mourinha za njegov transfer. Na kraju do posla nije došlo, jer Inter nije želio spustiti cijenu ispod 50 milijuna eura.

U Interu su u potrazi za novim napadačem za sljedeću sezonu, a kao tri glavna kandidata spominju se Edin Džeko, Duvan Zapata i Romelu Lukaku. Iako je bosansko-hercegovački reprezentativac glavni favorit za dolazak na San Siro, Gazzetta dello Sport tvrdi da je Inter već poslao ponudu Manchester Unitedu za Lukakua, a koja uključuje Ivana Perišića.

Screenshot

Naime, navodi se kako je Inter spreman ponuditi Perišića i 30 milijuna eura kako bi doveli belgijskog napadača u kojeg je Manchester United 2017. godine investirao 74 milijuna eura za njegov transfer iz Evertona.

"Perišić ne vrijedi jednako kao prije, a nema ništa protiv odlaska na Old Trafford. Oba kluba bi profitirala i igrački i financijski", piše Gazzetta.

U Manchester Unitedu sada razmatraju ovakvu ponudu, a ostaje vidjeti kako će na nju reagirati. Današnju tržišnu vrijednost Perišića Transfermarkt.de procjenjuje na 35 milijuna eura. Lukakuova pak iznosi 85 milijuna eura.

Linker
06. svibanj 2024 13:18